Ruilen & retourneren

Ruilen en Retourneren

Bij Horecavoordeel streven wij ernaar om alle bestellingen compleet en zonder fouten te leveren. Maar als je toch niet tevreden bent met je bestelling, staan wij altijd voor je klaar om het retourproces in werking te stellen.

Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier op de website, telefonisch via +31 (0)255 756 356 of stuur een email met het ordernummer, de betreffende artikelnummers en de reden naar info@horecavoordeel.com en wij begeleiden je in het retourproces.

Houd er rekening mee dat producten die speciaal voor jou zijn besteld, niet geretourneerd kunnen worden tenzij ze beschadigd zijn. Bij een verkeerde bestelling zijn de kosten voor de retourzending voor eigen rekening.

Controleprocedure bij retourzendingen

Bij ontvangst van de retourzending ondergaan de producten een nauwkeurige inspectie om hun staat te beoordelen en te bepalen of ze opnieuw verkocht kunnen worden. Belangrijke criteria hierbij zijn onder andere dat de productverpakkingen ongeopend en onbeschadigd moeten zijn, zonder enige vorm van beschrijvingen of markeringen. Indien het product in acceptabele staat verkeert, wordt er een creditnota opgemaakt en het aankoopbedrag teruggestort via dezelfde betaalmethode als waarmee de aankoop oorspronkelijk is gedaan. Voor betalingen verricht met IDEAL, GIROPAY, BANCONTACT, SOFORT, en CREDIT CARD, wordt de terugbetaling afgehandeld door Stripe. Terugbetalingen van aankopen gedaan via bankoverschrijving, zullen eveneens via bankoverschrijving plaatsvinden.

 

Het retourproces neemt doorgaans niet meer dan een week in beslag.