Op zoek naar de Complete 100% Fair serie -Horecavoordeel.com-

De Complete 100% Fair serie

De 100% Fair serie verpakkingen is op dit moment één van de meest complete serie duurzame verpakkingen.
Deze serie bevat alle verpakkingsproducten om je hele bedrijf in één keer duurzaam te maken.

Deze producten zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit zwaar “Virgin Fibre” FSC karton en bedrukt met het 100% Fair logo.
Aan de binnenkant van de producten die direct in aanraking komen met eten of drinken is een biologisch afbreekbare PLA coating aangebracht zodat er geen smaakoverdracht kan plaatsvinden.

In deze serie vindt je koffie- en soepbekers met bijbehorende deksels, roerstaafjes en rietjes.

Voor de bedrijven die verschillende schotels voor hun klanten maken zijn er kartonnen cateringschalen met handvatten van 35- 45 en 55cm die perfect in de bijbehorende cateringdozen passen. De zeer stevige 100% Fair cateringdozen zijn weer voorzien van een biologisch afbreekbaar PLA venster.

Voor de maaltijdbezorging en take away zijn er kilo- of maaltijdbakken van wit of bruin karton in de maat van de 173 serie magnetronbakken beschikbaar. Deze maaltijdbakken zijn er met de inhoudsmaten 500cc – 750cc en 1000cc.
Voor deze bakken zijn deksels beschikbaar van karton of van PP.
Deze PP deksels zijn helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel magnetron geschikt.

Voor de salade die bij de maaltijd komt zijn de drie meest gebruikte maten saladecups met deksels beschikbaar in de maten 120cc – 230cc en 300cc. Deze zijn uiteraard ook te gebruiken als ijs-cups.

Voor de eenpansgerechten zijn er meerdere maten pasta- noodle- en lunchboxen beschikbaar.

Voor de voor- en nagerechten zijn er 4 maten uitvouwbare kartonnen saladebakken met een biologisch afbreekbaar PLA venster beschikbaar.

Dan zijn er voor de snackbar en cafetaria de meest gebruikte soorten kartonnen snackbakjes, frietboxen, friet-cones, hamburgerbakken, sausbakjes, milkshakebekers en broodboxen beschikbaar.

Het bestek.
Er zijn complete besteksets of alleen vorken, messen en lepels in het bruin en in het wit. Dit bestek is gemaakt van zeer stevig geperst papier.


Als laatste natuurlijk de papieren inpak- snackzakken en snacktassen.
De inpak- snackzakken zijn er in vier maten vanaf anderhalf ons frietzakje tot een grote 2 pond inpakzak en als snacktas is op dit moment de maat 32x18x26cm beschikbaar.

Kortom, wil je met je zaak volledig overstappen op duurzame verpakkingen dan is dit een hele mooie serie waarin je bijna alles zult kunnen vinden om een eenduidige, duurzame uitstraling voor je bedrijf te creëren.