HDPE Slagerszakken - Hygiënische Verpakking voor Vlees, Groenten en Fruit -Horecavoordeel.com-

HDPE Slagerszakken

HDPE Slagerszakken

Zorg voor een hygiënische verpakking van jouw producten met onze HDPE Slagerszakken.

Hoogwaardige Materialen

Onze HDPE Slagerszakken zijn gemaakt van hoogwaardig, food-grade materiaal en zijn speciaal ontworpen voor de verpakking van vlees, groenten, fruit en andere levensmiddelen.

Gemakkelijk te Sluiten

De zakken zijn sterk, stijlvol en gemakkelijk te sluiten, waardoor ze een perfecte oplossing zijn voor de opslag en verpakking van jouw producten.

Perfect voor Slagerijen

Of je nu een slagerij hebt of gewoon op zoek bent naar een hygiënische manier om jouw producten te verpakken, onze HDPE Slagerszakken bieden de perfecte oplossing.

HDPE Zakken Transparant 400 x 600mm 20my
Transparante HDPE Zakken 400x600mm 20my Deze transparante HDPE zakken van 400x600mm en 20my dikte zijn perfect voor het veilig en schoon opslaan van producten. Gemaakt van sterk en duurzaam HDPE materiaal, bieden ze bescherming tegen stof, vuil en vocht. Het transparante ontwerp maakt het gemakkelijk om de inhoud te zien voor een efficiënte organisatie en productidentificatie. De zakken zijn afsluitbaar met een bindbandje, clip of sealer. Een betrouwbare en praktische verpakkingsoplossing voor jouw bedrijf.
Colli : 1000 Stuks
 
€ 34,95 (excl. Btw)
€ 0,035 / eenheid
HDPE Zakken Transparant 600 x 900mm 35my
Transparante HDPE Zakken 600x900mm 35my
Deze transparante HDPE zakken van 600x900mm met een dikte van 35my zijn ideaal voor diverse verpakkingsbehoeften. Ze zijn gemaakt van sterk en duurzaam HDPE materiaal, waardoor ze bescherming bieden tegen stof, vocht en vuil. Het transparante ontwerp maakt snelle identificatie en organisatie mogelijk. De zakken zijn af te sluiten met bindbandjes, clips of sealers voor een veilige sluiting. Een praktische verpakkingsoplossing voor jouw producten.
Colli : 250 Stuks
 
€ 44,95 (excl. Btw)
€ 0,180 / eenheid