Op zoek naar Hittebestendige borstels? -Horecavoordeel.com-

Vikan Hittebestendige Borstels

Vikan Hittebestendige Borstels

Vikan Hittebestendige Borstels zijn specifiek ontworpen om te weerstaan aan hoge temperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waarbij borstels in contact kunnen komen met hete oppervlakken of materialen. Deze borstels combineren veiligheid en effectiviteit in één.

  • Geschikt voor het reinigen van hete oppervlakken zonder te smelten of te beschadigen.
  • Vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen hoge temperaturen.
  • Speciaal ontworpen borstelharen voor effectieve reiniging zonder krassen of beschadigingen.
  • Ergonomische handgrepen voor veilig en comfortabel gebruik.

Of het nu in de voedingsindustrie, industriële toepassingen of in de keuken is, Vikan Hittebestendige Borstels bieden een betrouwbare oplossing voor het reinigen onder hoge temperaturen.

Vikan Classic Handborstel met Korte Steel - Wit - Zachte Gele Peetex Vezels - 260mm
Vikan Classic Handborstel met Korte Steel - Wit - Zachte Gele Peetex Vezels - 260mmDe Vikan Classic Handborstel met Korte Steel is een handig en veelzijdig schoonmaakgereedschap voor diverse toepassingen. Met zijn witte kleur, zachte gele Peetex vezels en een totale lengte van 260mm biedt deze handborstel uitstekende reinigingsprestaties en gebruiksgemak. De korte steel zorgt voor gemakkelijke hantering, terwijl de zachte vezels ideaal zijn voor delicate oppervlakken. Met zijn ergonomisch ontwerp is deze handborstel perfect voor nauwkeurig en comfortabel reinigen in verschillende omgevingen. Maak uw reinigingstaken efficiënter met deze Vikan Classic Handborstel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 3,85 (excl. Btw)
€ 3,850 / eenheid
Vikan Classic Handborstel met Lange Steel - Wit - Zachte Gele Peetex Vezels - 420mm
Vikan Classic Handborstel met Lange Steel - Wit - Zachte Gele Peetex Vezels - 420mmDe Vikan Classic Handborstel met Lange Steel is een onmisbaar schoonmaakgereedschap voor diverse toepassingen. Met zachte gele Peetex vezels en een totale lengte van 420mm, biedt deze borstel uitstekende reinigingsprestaties en duurzaamheid. De lange steel zorgt voor extra bereik, terwijl de zachte vezels delicate oppervlakken reinigen zonder krassen achter te laten. Dankzij het ergonomische ontwerp is deze handborstel gemakkelijk te hanteren. Een veelzijdige en effectieve keuze voor professionele reinigingstaken.
Colli : 1 Stuk
 
€ 3,85 (excl. Btw)
€ 3,850 / eenheid
Vikan Kleine Grillborstel Hittebestendige Peek Vezels Hard 290x30x65mm Wit
Vikan Kleine Grillborstel Hittebestendige Peek Vezels Hard 290x30x65mm WitDe hittebestendige Vikan Kleine Grillborstel is perfect voor het grondig reinigen van grillroosters. Met compacte afmetingen en harde borstelharen is deze borstel ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve en veilige oplossing voor grillreiniging. Kies voor gemak en kwaliteit met de Vikan Kleine Grillborstel!
Colli : 1 Stuk
 
€ 17,25 (excl. Btw)
€ 17,250 / eenheid
Vikan Kleine Schrobber Hittebestendige Peek Vezels Hard 150x65x55mm Wit
Vikan Kleine Schrobber Hittebestendige Peek Vezels Hard 150x65x55mm WitDe Vikan Kleine Schrobber in het wit is ideaal voor intensieve reinigingstaken. Met hittebestendige Peek vezels en compacte afmetingen van 150x65x55mm is deze schrobber handzaam en praktisch. De harde borstelhardheid zorgt voor effectieve reiniging van oppervlakken, zelfs bij hoge temperaturen. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Vikan Kleine Schrobber voor jouw bedrijf.
Colli : 1 Stuk
 
€ 29,00 (excl. Btw)
€ 29,000 / eenheid