Papieren tassen nodig? -Horecavoordeel.com-

Papieren Tassen

Tassen van papier zijn er in vele soorten en maten.

Zo zijn er snacktassen in het wit en bruin die veel worden gebruikt bij maaltijdbezorging en de gekleurde tassen die veel gebruikt worden door winkels in de detailhandel.

Papieren draagtassen zijn heel goed te bedrukken met je eigen naam en / of logo. Dit kan bij ons al vanaf 5000 stuks.

Om papieren tassen te bedrukken moet er eerst een opdruk ontworpen worden. (De tassen kunnen bij onze fabrikant tot vier kleuren bedrukt worden).

Zodra de opdruk klaar is worden er stempels van gemaakt. Deze stempels (Clichés) zijn van rubber en worden bevestigd op een metalen cilinder die tijdens het drukproces heel snel ronddraait.

Omdat rubber altijd kan trillen tijdens dit proces is het niet aan te bevelen om een opdruk met hele fijne lijntjes of rasters te maken.

Door het trillen kunnen dit soort opdrukken minder scherp worden. Het instellen van de machine en het aanbrengen van de stempels kost erg veel tijd.

Dit zijn de eerste kosten van het hele proces.
Op het moment dat de machine eenmaal is ingesteld maakt het niet zoveel meer uit of je 5.000 of 50.000 tassen drukt. De machine draait wel door.


Echter op het papier zit een wel staffelkorting. Dus als je meer tassen laat maken gaat de papierprijs omlaag. Dit is de reden dat de prijs per tas flink omlaag gaat als je er meer afneemt.

Wil je papieren tassen laten bedrukken? Neem gerust contact met ons op via info(at)horecavoordeel.com of via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook. De levertijd van bedrukte papieren tassen is ongeveer 6 tot 8 weken na goedkeuring van de proefdruk.