Op zoek naar Sausbakjes en Deksels? -Horecavoordeel.com-

Sausbakjes

Er zijn vele soorten sausbakjes met of zonder (vaste) deksel.
De standaard sausbakjes van 50- en 80cc zijn er in meerdere kwaliteiten. De goedkopere bakjes zijn dunner en zitten vaak los in een doos verpakt terwijl de duurdere netjes per streng in een zak verpakt zijn. (Dit laatste is hygiënischer). De duurdere bakjes zijn ook steviger. Als je veel sausbakjes verbruikt en ze vooraf vult loont het om bakjes van een betere kwaliteit te gebruiken. Als je veel bakjes van dekseltjes moet voorzien werkt een steviger bakje een stuk sneller. 

Covercups

De covercups hebben een vaste deksel en zijn er in verschillende maten. De kleinere maten worden gebruikt als sambal cup, wasabi cup en gember cup, De grotere maten worden vaak gebruikt als saus cup. Ook worden ze vaak gebruikt om kleine extra’s mee te geven zoals pijnboompitjes, croutons of saladedressing. In de industrie worden ze gebruikt om boutjes, moertjes, ringetjes en dergelijke in te verpakken.

Er zijn ook stevige biologisch afbreekbare sausbakjes beschikbaar. Deze zijn gemaakt van bagasse. Deze bakjes zijn op dit moment beschikbaar in 30,60 en 85cc. Het dekseltje wat hierop past is gemaakt van PLA wat ook volledig biologisch afbreekbaar is.