Op zoek naar Snackbakjes? -Horecavoordeel.com-

Snackbakjes PS Polystyreen

In deze categorie staan alle “standaard” snackbakjes, patatbakjes, frietbakjes die door de meeste snackbars, cafetaria’s en viswinkels gebruikt worden. Zoek je een snackbakje wat hittebestendiger is dan kun je deze vinden in de categorie “Snackbakjes PP Polypropeen”.  Hier vindt je snackbakjes die magnetronbestendig zijn. Deze zijn vooral handig als je bijvoorbeeld gebakken vis verkoopt die mensen thuis nog even willen opwarmen.

De producten van het merk Meulendijks zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Ze worden op een milieu verantwoorde manier geproduceerd en kunnen op een milieubewuste manier worden gerecycled. Hierdoor zijn deze producten minder belastend voor het milieu.
De producten worden gemaakt van 3 laags folie, Enreps®, (enclosed recycled polystyreen) of Rpet. De boven en onderlaag bestaat uit een 1e klas virgin materiaal en is 100% geschikt voor contact met voedsel. De tussenlaag is een combinatie van schoon gerecycled en nieuw materiaal. De producten blijven recyclebaar en voldoen aan de migratietest volgens het BRC certificaat, de allerhoogste status.
Door de bijzondere samenstelling van de folie kan er op het eindproduct materiaal bespaart worden, zonder kwaliteitsverlies, wat ook weer tot een energiebesparing in het productie proces leidt met als gevolg minder belasting voor het milieu.
In deze producten worden geen vreemde grondstoffen toegevoegd waardoor de producten volledig recyclebaar zijn met andere gelijksoortige kunststoffen en geen schadelijke stoffen vrijkomen bij afvalverwerking. Alle kunststof rest afvallen, voortkomende uit het productie proces, worden hergebruikt in deze producten.
Plastic hero campagne
Overal in het land wordt inmiddels kunststof ingezameld en gerecycled. De plastic hero campagne is actueel. Door het plastic hero logo te plaatsen op een aantal van deze recyclebare producten ze dit de gebruikers aan tot verantwoord omgaan met kunststof afval waardoor dit herhaaldelijk in nieuwe producten verwerkt kan worden.