Tork Napperons

Tork Napperons

Tork napperons zijn een stijlvolle en hygiënische oplossing voor het beschermen van tafels en tafelbladen in restaurants, cafes, hotels en andere openbare ruimtes.

Materiaal en Eigenschappen

De Tork napperons zijn gemaakt van hoogwaardige papieren materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Vocht- en Vlekbestendig

Ze zijn vocht- en vlekbestendig, waardoor ze de tafels en tafelbladen beschermen tegen vlekken en vochtschade.

Eenvoudig te Verwijderen

De napperons zijn eenvoudig te verwijderen en te vervangen, waardoor ze een hygiënische oplossing bieden voor het beschermen van tafels en tafelbladen.

Milieuvriendelijk

Bovendien zijn de Tork napperons ook milieuvriendelijk, want ze zijn gemaakt van recyclebaar papier en verkrijgbaar in verpakkingen die gemakkelijk te recyclen zijn.

Bestellen en Levering

Bij Horecavoordeel kunt u eenvoudig Tork napperons bestellen. Of u nu een klein café runt, een groot hotel beheert of verantwoordelijk bent voor een bedrijfskantine, wij bieden een breed assortiment Tork producten van hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle en betrouwbare levering.

Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 100 Meter - 100cm
Tork LinStyle Napperon Premium 1-laags Crème 20 Meter - 120cmDe Tork LinStyle Napperon Premium is ideaal voor restaurants en cateringbedrijven die streven naar een professionele uitstraling. Deze crèmekleurige tafelrollen van non-woven materiaal bieden luxe en functionaliteit. Met een lengte van 20 meter en breedte van 120 cm, zijn ze zacht, stevig en absorberend. Verpakt in handige dozen van 2 rollen, zijn ze milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd. Geef jouw bedrijf een elegante uitstraling met deze praktische en stijlvolle tafelrollen.
Colli : 3 Rol
 
€ 127,38 (excl. Btw)
€ 42,460 / eenheid
Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 100 Meter - 120cm
Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 100 Meter - 120cmDe Tork Damast papier Napperon Universal is ideaal voor restaurants en cateringbedrijven die stijlvolle en hygiënische tafels willen. Gemaakt van duurzaam damastpapier, biedt het witte, 1-laagse ontwerp een nette uitstraling en beschermt het tegen vuil. Met 100 meter lengte en 120 cm breedte, perfect voor elk evenement. Milieuvriendelijk en recyclebaar, draagt bij aan duurzaamheid. Een praktische en elegante keuze voor bedrijven die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.
Colli : 3 Rol
 
€ 202,73 (excl. Btw)
€ 67,577 / eenheid
Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 50 Meter - 120cm
Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 50 Meter - 120cmDe Tork damastpapier Napperon Universal is essentieel voor restaurants en cateringbedrijven die streven naar een stijlvolle en hygiënische tafelsetting. Met een lengte van 50 meter en een breedte van 120 cm bieden deze tafelrollen uitstekende dekking. De witte kleur past bij elk interieur en thema. Verpakt per 6 rollen, zijn ze een kosteneffectieve keuze voor bedrijven die waarde en kwaliteit zoeken. Creëer een gastvrije sfeer en maak indruk op jouw klanten met de Tork damastpapier Napperon Universal.
Colli : 6 Rol
 
€ 178,00 (excl. Btw)
€ 29,667 / eenheid
Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 80x120cm
Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 80x120cmDe Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags is essentieel voor een stijlvolle en professionele tafelpresentatie. Gemaakt van hoogwaardig damastpapier, bieden ze bescherming en een verfijnde uitstraling. Ideaal voor standaard tafels in restaurants, cafés of cateringbedrijven. Elke doos bevat 250 stuks, handig verdeeld in 2 verpakkingen van 125 stuks. Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, gemakkelijk weg te gooien na gebruik. Til jouw tafelpresentatie naar een hoger niveau met deze praktische en esthetisch aantrekkelijke napperons.
Colli : 250 Stuks
 
€ 117,14 (excl. Btw)
€ 0,469 / eenheid
Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 80x80cm
Tork Damast papier Napperon Universal 1-laags Wit 80x80cmDe Tork Damast papier Napperons zijn stijlvol, functioneel en duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig damast papier in een elegante witte kleur. Perfect voor diverse tafels, beschermt tegen morsen en vlekken. Verpakt in een doos van 250 stuks, ideaal voor bedrijfsevenementen. Sterk, gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor elke gelegenheid. Biedt voldoende dekking voor tafels en verbetert de eetervaring van jouw gasten. Een uitstekende keuze voor bedrijven die kwaliteit en esthetiek willen combineren in hun tafelinstellingen.
Colli : 250 Stuks
 
€ 69,60 (excl. Btw)
€ 0,278 / eenheid
Tork LinStyle Napperon Premium 1-laags Crême 20 Meter - 120cm
Tork LinStyle Napperon Premium
De Tork LinStyle Napperon Premium is ideaal voor restaurants en cateringbedrijven die streven naar een professionele uitstraling. Deze crèmekleurige tafelrollen van non-woven materiaal bootsen de luxe van echt linnen na. Ze zijn zacht, stevig en absorberend, perfect voor elk evenement. Met een lengte van 20 m en een breedte van 120 cm bieden ze uitstekende dekking. Elke doos bevat 2 rollen, zodat je altijd een reserve hebt. Kies voor de Tork LinStyle Napperon Premium voor een luxe en praktische tafeloplossing in jouw horecagelegenheid.
Colli : 2 Rol
 
€ 140,50 (excl. Btw)
€ 70,250 / eenheid
Tork LinStyle Napperon Premium 1-laags Wit 20 Meter - 120cm
Tork LinStyle Napperon PremiumDeze tafelrollen van hoogwaardig non-woven materiaal geven jouw restaurant of cateringbedrijf een luxe uitstraling. Zachter, steviger en absorberender dan standaard papieren tafelkleden, gaan ze de hele maaltijd mee. Met een lengte van 20 meter en een breedte van 120 cm bieden ze uitstekende dekking voor jouw tafels. Verpakt per 2 rollen, zodat je altijd voldoende voorraad hebt. Een kosteneffectieve keuze voor een hoogwaardige eetervaring in jouw bedrijf.
Colli : 2 Rol
 
€ 92,92 (excl. Btw)
€ 46,460 / eenheid
Tork Textile Feel Napperon Advanced 1-laags Bordeaux 24 Meter - 40cm
Tork Textile Feel Napperon Advanced 1-laags BordeauxVerfijn de tafelpresentatie in jouw restaurant met deze bordeauxrode napperons. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, duurzaam en praktisch. Met FSC-keurmerk voor verantwoorde productie. Geschikt voor diverse tafelvormen en -maten. Doos met 4 rollen voor drukke eetmomenten. Voeg elegantie toe aan de eetervaring van jouw gasten met deze stijlvolle en verantwoorde keuze.
Colli : 4 Rol
 
€ 104,00 (excl. Btw)
€ 26,000 / eenheid
Tork Textile Feel Napperon Advanced 1-laags Bordeaux 80x80cm
Tork Textile Feel Napperon Advanced 1-laags Bordeaux 80x80cmDe Tork Textile Feel Napperons zijn essentieel voor een professionele tafelsetting in de horeca. Gemaakt van zacht en stevig materiaal, in een warme bordeaux kleur. Met EU Ecolabel en FSC-keurmerk, duurzaam geproduceerd. Ideaal voor restaurants, cafes en hotels. Gemakkelijk te gebruiken en te vervangen, voor een efficiënte tafelbediening. Met een doos van 100 stuks, verpakt in sets van 25. Creëer een stijlvolle en duurzame tafelsetting met de Tork Textile Feel Napperons.
Colli : 100 Stuks
 
€ 199,50 (excl. Btw)
€ 1,995 / eenheid
Tork Textile Feel Napperon Advanced 1-laags Wit 50 Meter - 119cm
Tork Textile Feel Napperon Advanced 1-laags Wit 50 Meter - 119cmDe Tork Textile Feel Napperon Advanced is ideaal voor restaurants en cateringbedrijven die streven naar een elegante tafelsetting. Deze 1-laags witte tafelrollen hebben een textielachtige uitstraling en beschermen tafels tegen morsen en vlekken. Met een lengte van 50 meter en een breedte van 119 cm bieden ze royale dekking. Elke doos bevat 2 rollen voor extra gemak. Functioneel en stijlvol, perfect voor een professionele uitstraling.
Colli : 2 Rol
 
€ 264,00 (excl. Btw)
€ 132,000 / eenheid