Tork Papier Dispensers

Tork Papier Dispensers

Tork Papier Dispensers bieden een efficiënte en hygiënische oplossing voor het uitgeven van papier in openbare en commerciële omgevingen. Onze dispensers zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk, duurzaam en stijlvol te zijn, waardoor ze een ideale keuze zijn voor diverse toepassingen, zoals in kantoren, restaurants, ziekenhuizen en andere openbare ruimtes.

Efficiënt en Hygiënisch

Onze Tork Papier Dispensers zorgen voor een gecontroleerde uitgifte van papier, waardoor verspilling wordt verminderd en hygiëne wordt verbeterd. De dispensers zijn ontworpen om eenvoudig te gebruiken en te vullen, wat zorgt voor een constante beschikbaarheid van papier.

Duurzaam Ontwerp

De dispensers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en eenvoudig schoon te maken zijn. Dit garandeert een lange levensduur en een professionele uitstraling in elke ruimte.

Stijlvolle Opties

Tork biedt een breed scala aan papierdispensers in verschillende stijlen en kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur. Van moderne, strakke ontwerpen tot klassieke stijlen, er is altijd een Tork dispenser die past bij uw behoeften.

Milieuvriendelijke Keuzes

Veel van onze papierdispensers zijn compatibel met gerecycled en FSC-gecertificeerd papier, waardoor u een duurzamere keuze kunt maken voor uw bedrijf.

Gemakkelijk te Monteren

Onze dispensers zijn eenvoudig te installeren en kunnen aan de muur worden bevestigd, wat zorgt voor een veilige en toegankelijke oplossing voor uw papieren handdoeken, toiletpapier en andere hygiëneproducten.

Tork Boxed Combi Rol Poetspapier Dispenser Zwart Kunststof Performance-Line - Systeem W3
Tork Boxed Combi Rol Poetspapier Dispenser Zwart Kunststof Performance-Line - Systeem W3De Tork Boxed Combi Rol Poetspapier Dispenser is een praktische en stijlvolle oplossing voor het beheren van poetspapier in jouw bedrijf. Gemaakt van duurzaam zwart kunststof, ontworpen voor het efficiënte W3 systeem van Tork. Met hoge capaciteit en eenvoudig navullen dankzij de kartonnen dispenserdoos. Compact formaat van 29 x 28.5 x 36 cm past in elke ruimte. Verkrijgbaar per stuk voor jouw bedrijf. Een efficiënte en duurzame keuze voor een professionele uitstraling.
Colli : 1 Stuks
 
€ 37,05 (excl. Btw)
€ 37,050 / eenheid
Tork Centerfeed Dispenser Starterpack - Systeem M2
Tork Centerfeed Dispenser Starterpack M2Deze starterpack is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en professionele oplossing voor hun papierbehoefte. De dispenser heeft een hoge capaciteit en is eenvoudig in gebruik, terwijl de midi poetsrol zacht en duurzaam is. Perfect voor drukke omgevingen die betrouwbaarheid en duurzaamheid vereisen. Met zijn functioneel design en hoogwaardige materialen is dit startpakket een waardevolle toevoeging aan elke professionele omgeving.
Colli : 1 stuks
 
€ 75,86 (excl. Btw)
€ 75,860 / eenheid
Tork Centerfeed Mini Dispenser Starterpack - Systeem M1
Tork Centerfeed Mini Dispenser Starterpack M1Deze starterpack is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor hun schoonmaakbehoeften. Met een hoge capaciteit, functioneel design en duurzaamheid is dit pakket een waardevolle toevoeging aan elke professionele omgeving. De Tork Elevation lijn staat bekend om zijn moderne uitstraling en de bijgeleverde midi poetsrol biedt een effectieve reiniging voor drukke omgevingen. Kies voor gemak en kwaliteit met de Tork Centerfeed Mini Dispenser Starterpack M1.
Colli : 1 stuks
 
€ 57,83 (excl. Btw)
€ 57,830 / eenheid
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser Grijs RVS - Systeem M2
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser M2Deze praktische dispenser zorgt voor een snelle en efficiënte levering van poetspapier in elke professionele omgeving. Gemakkelijk te openen en vullen, aanpasbare hoeveelheid papier, geavanceerd afscheursysteem en robuuste metalen constructie. Geschikt voor intensief gebruik en verkrijgbaar in het wit. Kies voor gebruiksgemak, duurzaamheid en hygiëne met de Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser M2.
Colli : 1 Stuks
 
€ 254,87 (excl. Btw)
€ 254,870 / eenheid
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem M2
Tork Centerfeed Poetspapier DispenserDe Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser is onmisbaar in elke professionele omgeving waar hygiëne voorop staat. Geschikt voor midi rollen, veelzijdig in gebruik voor handen drogen en oppervlakken afnemen. Met onbeperkte papieruitgifte en handige gekartelde rand. Hang op schouderhoogte voor minimaal papierverbruik. Compact formaat, verkrijgbaar in wit en zwart. Betrouwbare en duurzame keuze voor bedrijven die hygiëne en efficiëntie hoog in het vaandel hebben. Maak jouw bedrijf netjes en professioneel met deze praktische oplossing.
Colli : 1 Stuks
 
€ 59,02 (excl. Btw)
€ 59,020 / eenheid
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser Wit Metaal - Systeem M2
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser
De Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser is onmisbaar in elke professionele omgeving. Met hoge capaciteit, flexibel doseersysteem en duurzaam geproduceerd poetspapier, is dit de ideale keuze voor efficiëntie en hygiëne. De robuuste metalen constructie zorgt voor duurzaamheid, terwijl het superieure afscheursysteem zorgt voor gemak. Kies voor een verantwoorde en praktische oplossing voor jouw poetspapierbehoeften met de Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 114,97 (excl. Btw)
€ 114,970 / eenheid
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser Wit-Turqoise Kunststof Performance-Line - Systeem M2
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser Wit-Turqoise Kunststof Performance-Line - Systeem M2
Deze Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser in wit en turquoise is onmisbaar in elke professionele omgeving. Met zijn onbeperkte uitgiftefunctie en luxe uitstraling is dit de ideale oplossing voor handdroging en oppervlaktereiniging. De compacte afmetingen en eenvoudige bevestiging maken het een praktische keuze. Gemaakt van duurzaam kunststof, is deze dispenser bestand tegen dagelijkse slijtage. Investeer in efficiëntie en professionaliteit met de Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 59,02 (excl. Btw)
€ 59,020 / eenheid
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem M2
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser
De Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser is een essentieel onderdeel voor elke werkplek. Geschikt voor midi rollen, met onbeperkte papieruitgifte en een handige gekartelde rand voor eenvoudig afscheuren. Hang hem op schouderhoogte voor efficiënt gebruik. Verkrijgbaar in wit en zwart, past in elk interieur. Duurzaam en betrouwbaar voor een hygiënische werkomgeving.
Colli : 1 Stuks
 
€ 59,02 (excl. Btw)
€ 59,020 / eenheid
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser Zwart-Rood Kunststof Performance-Line - Systeem M2
Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser Zwart-Rood Kunststof Performance-Line - Systeem M2De Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser is een onmisbaar item voor elke professionele omgeving. Deze dispenser, onderdeel van de Performance-Line, is speciaal ontworpen voor het M2 systeem van Tork. Met zijn onbeperkte uitgave en compacte formaat is deze dispenser ideaal voor dagelijks gebruik. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de dispenser duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Kies voor functionaliteit, duurzaamheid en stijl met de Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 59,02 (excl. Btw)
€ 59,020 / eenheid
Tork Combi Rol Poetspapier Dispenser Wit-Turqoise Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W2
Tork Combi Rol Poetspapier Dispenser Wit-Turqoise Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W2
De Tork Combi Rol Poetspapier Dispenser is een essentieel onderdeel voor elke professionele omgeving. Met zijn makkelijke navulsysteem, spatwaterdichte kap en duurzame constructie van metaal en kunststof, is deze dispenser de ideale keuze voor drukke werkomgevingen. Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie met deze stijlvolle en functionele dispenser. Perfect voor keukens, werkplaatsen en badkamers. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de Tork Combi Rol Poetspapier Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 73,49 (excl. Btw)
€ 73,490 / eenheid
Tork Combi Rol Poetspapier Dispenser Zwart-Rood Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W2
De zwart - rode W2 Tork Performance Centerfeed dispenserDeze praktische dispenser is onderdeel van het Tork W2-systeem en biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor bedrijven. Met zijn eenvoudige navulsysteem, spatwaterdichte kap en duurzame materiaal is deze dispenser een waardevolle toevoeging aan elke werkplek. Altijd schone en droge poetsrollen voor jouw klanten!
Colli : 1 Stuks
 
€ 73,49 (excl. Btw)
€ 73,490 / eenheid
Tork Dispenser voor Smallpacks Wit Kunststof Performance-Line - Systeem W8
Tork Small Pack Dispenser - Performance LijnDe compacte Tork Small Pack Dispenser is ideaal voor kleinere werkruimten. Verminder papierverbruik en afval dankzij het vel-voor-vel doseringssysteem. Met diverse bevestigingsopties en duurzaam materiaal is dit een praktische en efficiënte oplossing. Bespaar ruimte, verlaag kosten en bied jouw klanten een hoogwaardige service. Met de Tork Small Pack Dispenser creëer je een nette en georganiseerde werkruimte, terwijl je bijdraagt aan duurzaamheid. Maak de slimme keuze voor jouw bedrijf en verbeter de werkomgeving met deze handige dispenser uit de Performance lijn.
Colli : 1 Stuks
 
€ 50,78 (excl. Btw)
€ 50,780 / eenheid
Tork Draagbare Mini Centerfeed Dispenser Startpakket Wit-Turqoise Kunststof Performance-Line - Systeem M1
Tork Draagbare Mini Centerfeed Dispenser Startpakket Wit-Turqoise Kunststof Performance-Line - Systeem M1De Tork Draagbare Mini Centerfeed Dispenser is compact, draagbaar en veelzijdig. Ideaal voor handdroging en oppervlaktereiniging in elke werkomgeving. Het startpakket bevat alles wat je nodig hebt, inclusief dispenser, docking stations en poetsrol. Gemaakt van duurzaam kunststof en gemakkelijk schoon te maken. Past in elk interieur en levert hoge prestaties. Een waardevolle toevoeging aan jouw faciliteiten voor een handige, hygiënische en efficiënte oplossing.
Colli : 1 Stuks
 
€ 41,83 (excl. Btw)
€ 41,830 / eenheid
Tork Draagbare Mini Centerfeed Dispenser Wit-Turqoise Kunststof Performance-Line - Systeem M1
Tork Draagbare Mini Centerfeed Dispenser Wit-Turqoise Kunststof Performance-Line - Systeem M1De Tork Draagbare Mini Centerfeed Dispenser is een compacte en draagbare oplossing voor het drogen van handen en reinigen van oppervlakken op elke werkplek. Gemaakt van duurzaam wit-turquoise kunststof, past deze dispenser gemakkelijk in kleine ruimtes en is ideaal voor mobiele werkplekken. Met het vrije uitgiftesysteem voor mini centerfeed poetspapier (M1) kun je efficiënt papier nemen zonder verspilling. Draagbaar, efficiënt, duurzaam en veelzijdig, deze dispenser is een waardevolle toevoeging aan elke werkplek.
Colli : 1 Stuks
 
€ 41,82 (excl. Btw)
€ 41,820 / eenheid
Tork Facial Tissue Dispenser RVS Image Line - Systeem F1
Tork Facial Tissue Dispenser RVS Image Line - Systeem F1Deze dispenser is een stijlvolle en hygiënische oplossing voor het uitdelen van papieren zakdoekjes in professionele omgevingen. Gemaakt van roestvrij staal met een coating tegen vingerafdrukken, biedt het duurzaamheid en een verzorgde uitstraling. De rubberen opening verbergt de tissuebox en zorgt voor vel-voor-vel uitgifte, wat de hygiëne verbetert en het verbruik vermindert. Eenvoudig te installeren en aan te passen aan jouw behoeften. Een compacte en kosteneffectieve investering in de gezondheid en het welzijn van jouw klanten.
Colli : 1 Stuks
 
€ 50,53 (excl. Btw)
€ 50,530 / eenheid
Tork Facial Tissue Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem F1
Tork Facial Tissue DispenserDe Tork facial tissue dispenser is een praktische en stijlvolle oplossing voor het opbergen en distribueren van papieren zakdoeken in elke professionele omgeving. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, met een modern en minimalistisch design, past deze dispenser perfect in elke ruimte. Eenvoudig te bevestigen aan de muur en gemakkelijk te openen en bij te vullen. Biedt een hygiënische manier om papieren zakdoeken aan te bieden en is gemaakt van recyclebaar materiaal voor een duurzame keuze. Kies voor gemak en stijl met de Tork facial tissue dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 20,16 (excl. Btw)
€ 20,160 / eenheid
Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser Wit-Turqoise Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W4
Tork Gevouwen Reinigingsdoek DispenserDeze dispenser is essentieel voor een schone en efficiënte werkplek. Gemaakt van duurzaam metaal en kunststof in een wit-turquoise kleur. Met het handige Systeem W4 worden werkdoeken vel voor vel uitgegeven, waardoor verbruik en afval verminderen. Eenvoudig te monteren aan de wand met zuignappen, magneten of schroeven. Bescherm en bewaar je werkdoeken op een hygiënische manier. Creëer een schone en duurzame werkomgeving met de Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 45,14 (excl. Btw)
€ 45,140 / eenheid
Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser Zwart-Rood Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W4
Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser Zwart-Rood Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W4De Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser is een betrouwbare oplossing voor het opbergen en distribueren van gevouwen werkdoeken. Gemaakt van duurzaam metaal en kunststof, met compacte afmetingen en veelzijdige installatiemogelijkheden. Beschermt de werkdoeken tegen vuil en stof, en geeft ze vel voor vel uit om het verbruik en afval te verminderen. Een essentieel onderdeel voor een hygiënische en georganiseerde werkomgeving.
Colli : 1 Stuks
 
€ 45,14 (excl. Btw)
€ 45,140 / eenheid
Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser Starter pack C&C Kunststof Wit - Systeem T3
Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser Starter pack C&C Kunststof Wit T3Deze dispenser set biedt een hygiënische en efficiënte oplossing voor sanitaire ruimtes in jouw professionele omgeving. Het vel voor vel doseringssysteem bevordert hygiëne, terwijl de duurzame kunststof dispenser eenvoudig te onderhouden is. Ideaal voor horeca en gezondheidszorg. Met hoge capaciteit en zacht toiletpapier, is dit een betrouwbare keuze voor jouw bedrijf. Geef jouw gebruikers comfort en professionaliteit met de Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser Starter pack C&C Kunststof Wit T3.
Colli : 1 stuks
 
€ 43,75 (excl. Btw)
€ 43,750 / eenheid
Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem T3
Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem T3De Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser is een essentieel onderdeel voor elke toiletruimte. Gemaakt van duurzaam kunststof in een zwarte kleur, past deze dispenser perfect in elke ruimte. Met het T3 systeem doseert het toiletpapier vel voor vel, wat hygiënisch en efficiënt is. Het compacte formaat maakt het ideaal voor kleinere ruimtes. Eenvoudig bij te vullen en verkrijgbaar in wit. Een betrouwbare keuze voor een hygiënische en efficiënte toiletruimte.
Colli : 1 Stuks
 
€ 35,82 (excl. Btw)
€ 35,820 / eenheid
Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem T3
Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser
De Tork Gevouwen Toiletpapier Dispenser is een praktische en hygiënische oplossing voor jouw toiletruimte. Gemaakt van duurzaam kunststof, compact van formaat en eenvoudig bij te vullen. Het vel-voor-vel systeem bevordert hygiëne en voorkomt verspilling. Een waardevolle toevoeging voor elke ruimte met een klein tot middelgroot aantal bezoekers. Bestel vandaag nog voor een nette en georganiseerde toiletruimte!
Colli : 1 Stuks
 
€ 35,82 (excl. Btw)
€ 35,820 / eenheid
Tork Hulsloos Mid-size Toiletpapier Dispenser RVS 14x14x12cm - Systeem T7
Tork Hulsloos Mid-size Toiletpapier Dispenser RVS 14x14x12cm - Systeem T7De Tork Hulsloos Mid-size Toiletpapier Dispenser is een essentieel onderdeel van elke sanitaire voorziening. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, met een compact formaat en efficiënt doseringssysteem. Het hulsloze ontwerp zorgt voor milieuvriendelijk gebruik. Een betrouwbare keuze voor elke bedrijfsruimte.
Colli : 1 Stuks
 
€ 34,12 (excl. Btw)
€ 34,120 / eenheid
Tork Hygiënezakjes Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem B5
Tork Hygiënezakjes Dispenser Wit Kunststof Elevation-LineDeze witte dispenser van Tork is discreet, hygiënisch en duurzaam. Eenvoudig te installeren en schoon te houden, past perfect in elke sanitaire ruimte. Het stijlvolle ontwerp draagt bij aan de esthetiek, terwijl de functionaliteit en efficiëntie behouden blijven. Een ideale keuze voor bedrijven die streven naar een hoogwaardige ervaring voor hun klanten.
Colli : 1 Stuks
 
€ 14,21 (excl. Btw)
€ 14,210 / eenheid
Tork Hygiënezakjes Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem B5
Tork Hygiënezakjes Dispenser Zwart Kunststof Elevation-LineDeze zwarte dispenser biedt een discrete en hygiënische oplossing voor het weggooien van damesverbandzakjes. Gemaakt van duurzaam kunststof, eenvoudig te installeren en schoon te houden. Het stijlvolle ontwerp past in elke sanitaire ruimte. Een essentieel onderdeel voor bedrijven die klanten een hoogwaardige ervaring willen bieden.
Colli : 1 Stuks
 
€ 14,21 (excl. Btw)
€ 14,210 / eenheid
Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem T1
Tork Jumbo Toiletpapier DispenserDe Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser is een essentieel onderdeel van sanitaire voorzieningen in drukbezochte ruimtes. Met een extra grote capaciteit, restrolfunctie, rem en doorzichtig venster, biedt deze dispenser efficiëntie en duurzaamheid. Verkrijgbaar in wit en zwart, past deze compacte dispenser bij elke inrichting. Een betrouwbare keuze voor bedrijven die hun klanten een hoogwaardige sanitaire ervaring willen bieden.
Colli : 1 Stuks
 
€ 54,43 (excl. Btw)
€ 54,430 / eenheid
Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser Wit Metaal - Systeem T1
Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser Wit Metaal - Systeem T1De Tork Jumbo toiletpapierdispenser is een essentieel onderdeel van elke sanitaire ruimte, met een hoge capaciteit en robuust wit metaal. Het slot beschermt tegen diefstal en de dispenser is speciaal ontworpen voor Tork T1 toiletpapier. Het strakke design past in elke ruimte en zorgt voor een efficiënte en hygiënische ervaring. Verlaag onderhoudskosten en verhoog gebruikerstevredenheid met deze betrouwbare keuze.
Colli : 1 Stuks
 
€ 75,00 (excl. Btw)
€ 75,000 / eenheid
Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem T1
Tork Jumbo Toiletpapier DispenserDe Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser is een essentieel onderdeel van drukbezochte sanitaire ruimtes. Met een extra grote capaciteit en restrolfunctie bespaar je op onderhoudstijd en beperk je afval. De rem voorkomt verspilling van papier, terwijl het doorzichtige venster aangeeft wanneer bijvullen nodig is. Verkrijgbaar in wit en zwart, past deze compacte dispenser in elke ruimte. Een betrouwbare en duurzame keuze voor bedrijven die functionaliteit en design willen combineren. Maak jouw sanitaire ruimte compleet met de Tork Jumbo Toiletpapier Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 54,43 (excl. Btw)
€ 54,430 / eenheid
Tork Matic Handdoekrol Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem H1
Tork Matic Handdoekrol Dispenser WitDe witte Tork Matic handdoekrol dispenser is een essentieel onderdeel van elke sanitaire ruimte. Verstrekt 6cm papier per keer, beperkt papierverbruik en is compatibel met diverse hoogwaardige rollen. Elegant design, hoge capaciteit en vel-voor-vel uitgifte voor hygiëne. Gemaakt van duurzaam materiaal voor dagelijks gebruik in drukke ruimtes. Til hygiëne naar een hoger niveau met deze praktische en betrouwbare keuze.
Colli : 1 Stuks
 
€ 127,22 (excl. Btw)
€ 127,220 / eenheid
Tork Matic Handdoekrol Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem H1
Tork Matic Handdoekrol Dispenser ZwartDe Tork Matic Handdoekrol Dispenser Zwart is een efficiënte en hygiënische oplossing voor sanitaire ruimtes. Met een ingebouwde sensor, aanpasbare handdoeklengte en compatibiliteit met diverse handdoekrollen, is deze dispenser ideaal voor drukbezochte locaties. Het elegante design en duurzame kunststof maken het een slimme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar kwaliteit en gemak. Bespaar tijd en moeite met deze hoogwaardige dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 127,26 (excl. Btw)
€ 127,260 / eenheid
Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser RVS Image Line - Systeem H1
Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser RVS Image Line - Systeem H1De Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser is een essentieel hygiëneproduct voor jouw bedrijf. Met een sensor die slechts één vel per keer uitgeeft, vermindert het kruisbesmetting. De stijlvolle RVS dispenser heeft een aanpasbare handdoeklengte en past gemakkelijk in elke ruimte. Let op: batterijen niet inbegrepen. Een slimme investering voor een gezondere en veiligere omgeving.
Colli : 1 Stuks
 
€ 303,05 (excl. Btw)
€ 303,050 / eenheid
Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem H1
Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser Wit
De Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser is een hygiënische en efficiënte oplossing voor sanitaire ruimtes met een hoge doorloop. Met een sensor-geactiveerd systeem en verstelbare instellingen voor handdoeklengte, biedt deze dispenser gemak en besparing. Het elegante design past in elke ruimte en de hoge capaciteit zorgt voor minder bijvullen. LED indicatoren geven aan wanneer batterijen of handdoekrol vervangen moeten worden. Kies voor deze slimme investering die zowel de klanttevredenheid verbetert als de operationele efficiëntie verhoogt.
Colli : 1 Stuks
 
€ 198,29 (excl. Btw)
€ 198,290 / eenheid
Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem H1
Tork Matic Sensor Handdoekrol DispenserDe Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser is een hygiënische en praktische oplossing voor sanitaire ruimtes. Met sensor technologie, verstelbare dosering en LED indicatoren is het gebruiksvriendelijk en efficiënt. Kies uit diverse topkwaliteit vullingen en geniet van het elegante design dat in elke ruimte past. Ideaal voor drukbezochte locaties vanwege de hoge capaciteit en het lage onderhoud. Investeer in comfort en hygiëne met de Tork Matic Sensor Handdoekrol Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 198,29 (excl. Btw)
€ 198,290 / eenheid
Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem M1
Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser
De Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser is een essentieel onderdeel voor elke professionele omgeving waar hygiëne centraal staat. Geschikt voor kleine centerfeed poetsrollen, biedt deze dispenser een betrouwbare oplossing voor handdroging en oppervlaktereiniging. Met een onbeperkt uitgiftesysteem en een compact formaat is hij ideaal voor elke ruimte. De gekartelde rand maakt het eenvoudig om papier af te scheuren. Kies voor de Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser voor een schone en hygiënische omgeving in jouw bedrijf.
Colli : 1 Stuks
 
€ 48,17 (excl. Btw)
€ 48,170 / eenheid
Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser Wit Metaal - Systeem M1
Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser
De Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser (M1) is essentieel voor elke professionele poetsomgeving. Het compacte ontwerp en de handige afscheurrand maken doseren eenvoudig en efficiënt. Gemaakt van duurzaam metaal en verkrijgbaar in wit, past deze dispenser perfect in elke ruimte. Met de Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser creëer je een hygiënische poetsomgeving die bestand is tegen dagelijkse slijtage. Perfect voor industriële werkplaatsen, garages, keukens en meer. Maak jouw poetsomgeving efficiënt en professioneel met deze dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 85,12 (excl. Btw)
€ 85,120 / eenheid
Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem M1
Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser
De Tork Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser is een essentieel onderdeel voor bedrijven die hygiëne en efficiëntie hoog in het vaandel hebben staan. Geschikt voor kleine centerfeed poetsrollen, met een onbeperkt uitgiftesysteem voor maximale efficiëntie. De gekartelde rand maakt het eenvoudig om papier af te snijden. Met een compact formaat en verkrijgbaar in zwart en wit, past deze dispenser in elke ruimte. Een betrouwbare oplossing voor hoogwaardige handdroging en oppervlaktereiniging in professionele omgevingen.
Colli : 1 Stuks
 
€ 48,17 (excl. Btw)
€ 48,170 / eenheid
Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser RVS Image Line - Systeem T2
Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser RVS Image Line - Systeem T2De Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser van RVS is een essentieel onderdeel van elke sanitaire ruimte. Met zijn moderne uitstraling en praktische functies, biedt deze dispenser een efficiënte en hygiënische oplossing voor toiletpapierbeheer. Gemaakt van roestvrij staal met vingerafdrukbestendige coating, hoge capaciteit en restrolfunctie. Onderdeel van de Image Line serie, bekend om stijlvol design en hoge kwaliteit. Het gebruiksvriendelijke Systeem T2 zorgt voor een soepele werking. Een ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan hygiëne, efficiëntie en design.
Colli : 1 Stuks
 
€ 101,04 (excl. Btw)
€ 101,040 / eenheid
Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem T2
Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser
De Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser is een essentieel onderdeel van elke bedrijfssanitaire ruimte. Met een hoge capaciteit, restrol- en remfunctie, en een doorzichtig venster voor eenvoudige controle van de voorraad, biedt deze dispenser efficiëntie en gemak. Verkrijgbaar in wit en zwart, past hij bij elke inrichting. Kies voor duurzaamheid en stijl met de Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 48,89 (excl. Btw)
€ 48,890 / eenheid
Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem T2
Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser
De Tork Mini Jumbo Toiletpapier Dispenser is een essentieel onderdeel van sanitaire voorzieningen in bedrijfsomgevingen. Deze dispenser, onderdeel van de Tork Elevation-Line, is ontworpen voor middelgrote tot grote sanitaire ruimtes. Met een hoge capaciteit, restrolfunctie, ingebouwde rem en doorzichtig venster, zorgt deze dispenser voor efficiënt toiletpapierbeheer. Verkrijgbaar in zwart en wit, past deze compacte dispenser perfect in elke sanitaire ruimte. Een betrouwbare en duurzame oplossing voor efficiënt sanitaire voorzieningenbeheer.
Colli : 1 Stuks
 
€ 48,89 (excl. Btw)
€ 48,890 / eenheid
Tork Muurstandaard Wit-Turqoise Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W1
Tork Muurstandaard Wit-Turqoise Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W1De Tork Performance W1 wanddispenser is een essentieel hulpmiddel voor elke professionele omgeving. Met een hoge capaciteit en gebruiksgemak is deze dispenser ideaal voor efficiëntie en tijdsbesparing. Onderdeel van het betrouwbare W1-systeem van Tork, gemaakt van duurzame materialen voor een lange levensduur. Een slimme keuze voor investering in efficiëntie en hygiëne op de werkplek.
Colli : 1 Stuks
 
€ 73,52 (excl. Btw)
€ 73,520 / eenheid
Tork Muurstandaard Zwart-Rood Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W1
Tork Muurstandaard Zwart-Rood Metaal-Kunststof Performance-Line - Systeem W1De Tork Performance W1 wanddispenser in zwart-rood is een essentieel onderdeel van elke professionele omgeving. Met hoge capaciteit, makkelijk navullen, onderdeel van het efficiënte W1-systeem en gemaakt van duurzaam metaal en kunststof. Deze wanddispenser combineert functionaliteit met stijl voor een efficiënte en productieve werkplek.
Colli : 1 Stuks
 
€ 73,52 (excl. Btw)
€ 73,520 / eenheid
Tork PeakServe Continu Handdoek Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem H5
Tork PeakServe Continu Handdoek Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem H5De Tork PeakServe Continu Handdoek Dispenser is een essentieel onderdeel voor drukbezochte sanitaire ruimtes. Met een capaciteit van 2100 handdoekjes en een bijvulindicator, is deze dispenser ideaal voor locaties met veel bezoekers. Het vel-voor-vel doseringssysteem vermindert verspilling en zorgt voor een snelle doorstroom van gebruikers. Het moderne ontwerp past in elke ruimte en de gecomprimeerde vullingen maken bijvullen eenvoudig. Kies voor efficiëntie en hygiëne met de Tork PeakServe Continu Handdoek Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 161,00 (excl. Btw)
€ 161,000 / eenheid
Tork PeakServe Continu Handdoek Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem H5
Tork PeakServe Continu Handdoek Dispenser Zwart (H5)De Tork PeakServe Continu Handdoek Dispenser is een must-have voor drukbezochte sanitaire ruimtes. Met een capaciteit van 2100 handdoekjes en een compact ontwerp, versnelt deze dispenser de doorstroom van gebruikers. De bijvulindicator maakt onderhoud eenvoudig, terwijl de gecomprimeerde vullingen snel bij te vullen zijn. Gebruiksvriendelijk voor alle leeftijden en 3 seconden sneller dan een luchtdroger. Kies uit wit of zwart voor een professionele uitstraling. Investeer in efficiëntie, hygiëne en gebruiksvriendelijkheid met de Tork PeakServe Continu Handdoek Dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 168,41 (excl. Btw)
€ 168,410 / eenheid
Tork PeakServe Mini Continu Handdoek Dispenser Wit Kunststof Elevation-Line - Systeem H5
Tork PeakServe® Mini Continu™ Handdoek Dispenser Wit (H5)De Tork PeakServe® Mini Continu™ Handdoek Dispenser Wit (H5) is een efficiënte en gebruiksvriendelijke keuze voor drukbezochte sanitaire ruimtes. Met een capaciteit van 1230 handdoekjes, compact ontwerp, bijvulindicator en vel-voor-vel dosering, biedt deze dispenser gemak en voorkomt verspilling. Toegankelijk voor alle gebruikers, sneller dan luchtdrogers en gemakkelijk te vullen met tot 50% gecomprimeerde vullingen. Verkrijgbaar in wit en zwart voor een nette uitstraling. Kies voor de Tork PeakServe® Mini Continu™ Handdoek Dispenser voor een georganiseerde en efficiënte sanitaire ruimte.
Colli : 1 Stuks
 
€ 139,31 (excl. Btw)
€ 139,310 / eenheid
Tork PeakServe Mini Continu Handdoek Dispenser Zwart Kunststof Elevation-Line - Systeem H5
Tork PeakServe® Mini Continu™ Handdoek Dispenser Zwart (H5)De Tork PeakServe® Mini Continu™ Handdoek Dispenser Zwart (H5) is ideaal voor druk bezochte sanitaire ruimtes. Met een capaciteit van 1230 handdoekjes, compact ontwerp en bijvulindicator, versnelt deze dispenser de doorstroom van gebruikers. Efficiënt vel-voor-vel doseren voorkomt verspilling. Gemakkelijk te gebruiken door iedereen. Gecomprimeerde vullingen zijn eenvoudig op te slaan en te vervoeren. Een betrouwbare en efficiënte oplossing voor bedrijven die klanten een snelle en hygiënische manier willen bieden om hun handen te drogen.
Colli : 1 Stuks
 
€ 139,31 (excl. Btw)
€ 139,310 / eenheid
Tork Reflex Draagbare Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser Startpakket Performance-Line - Systeem M4
Tork Reflex Draagbare Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser Startpakket Performance-Line - Systeem M4De Tork Reflex Draagbare Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser is een essentieel onderdeel van elke professionele schoonmaakoplossing. Bespaar tot 37% op papierverbruik en geniet van gebruiksgemak dankzij het robuuste handvat. Gevuld met M4 poetspapier voor hygiënisch drogen en reinigen. De handige vulindicator zorgt ervoor dat je nooit zonder papier komt te zitten. Een betrouwbare en duurzame oplossing voor elke schoonmaakbehoefte. Altijd voorbereid op elke schoonmaaktaak.
Colli : 1 Stuks
 
€ 58,98 (excl. Btw)
€ 58,980 / eenheid
Tork Reflex Mini Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser Turqoise Kunststof Performance-Line - Systeem M3
Tork Reflex Mini Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser Turqoise Kunststof Performance-Line - Systeem M3De compacte en efficiënte Tork Reflex™ Mini Dispenser minimaliseert papiergebruik met 37% dankzij het vel-voor-vel-doseringssysteem. Het duurzame kunststof design in turqoise kleur past in elke professionele omgeving. Met het roterende mondstuk en eenvoudig onderhoud is dit een waardevolle toevoeging voor kantoren, restaurants, scholen en zorginstellingen. Kies voor duurzaamheid, efficiëntie en hygiëne met deze dispenser.
Colli : 1 Stuks
 
€ 55,62 (excl. Btw)
€ 55,620 / eenheid
Tork Reflex Mini Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser Wit Kunststof Performance-Line - Systeem M3
Tork Reflex Mini Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser Wit Kunststof Performance-Line - Systeem M3De compacte witte Tork Reflex™ Mini Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser minimaliseert papiergebruik en maximaliseert hygiëne. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, met vel-voor-vel doseringssysteem voor 37% minder verbruik. Onderdeel van de Performance-Line voor optimale prestaties in elke omgeving. Een slimme investering voor efficiëntie, hygiëne en duurzaamheid op de werkplek.
Colli : 1 Stuks
 
€ 55,62 (excl. Btw)
€ 55,620 / eenheid