Vikan Handtrekkers - Efficiëntie, Duurzaamheid en Hygiëne -Horecavoordeel.com-

Vikan Handtrekkers

Vikan Handtrekkers

De Vikan handtrekkers zijn speciaal ontworpen om met gemak vloeistoffen en vuil van oppervlakken te verwijderen. Ze zijn een essentieel hulpmiddel voor het behoud van netheid en hygiëne in zowel commerciële als huishoudelijke omgevingen.

Efficiëntie

Dankzij het slimme ontwerp kunnen de handtrekkers snel en effectief overtollige vloeistoffen verwijderen. Dit maakt het schoonmaakproces sneller en efficiënter, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Ergonomisch Design

De handgreep is zo ontworpen dat hij comfortabel in de hand ligt, wat de gebruiker in staat stelt om langere tijd zonder vermoeidheid te werken. Dit ergonomische ontwerp zorgt voor minder belasting van de polsen en handen, zelfs bij langdurig gebruik.

Duurzaam

De handtrekkers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een lange levensduur en betrouwbaarheid te garanderen. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en diverse schoonmaakmiddelen, zonder dat de prestaties afnemen.

Veelzijdig

De Vikan handtrekkers zijn geschikt voor gebruik op diverse oppervlakken, zoals ramen, tegels en vloeren. Deze veelzijdigheid maakt ze ideaal voor verschillende schoonmaaktaken in uiteenlopende omgevingen.

Hygiënisch

Het eenvoudig te reinigen ontwerp voorkomt de ophoping van bacteriën en zorgt voor een optimale hygiëne. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar hoge hygiënestandaarden vereist zijn, zoals in de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg.

Toepassingen van Vikan Handtrekkers

De Vikan handtrekkers zijn geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen:

  • Ramen: Ideaal voor het streeploos drogen van ramen en glazen oppervlakken.
  • Tegels: Perfect voor het verwijderen van overtollig water en vuil van tegelvloeren en -wanden.
  • Vloeren: Geschikt voor het snel en effectief drogen van natte vloeren in keukens, badkamers en andere ruimtes.
  • Commerciële omgevingen: Onmisbaar in professionele keukens, ziekenhuizen en andere hygiënegevoelige omgevingen.
  • Huishoudelijk gebruik: Handig voor alledaagse schoonmaaktaken in huis, zoals het drogen van de douche of het schoonmaken van ramen.

Voordelen van het Gebruik van Vikan Handtrekkers

Het kiezen van Vikan handtrekkers biedt tal van voordelen voor zowel professionele als huishoudelijke gebruikers:

  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik, zelfs in zware omstandigheden.
  • Ergonomie: Ontworpen om de belasting van handen en polsen te verminderen en een comfortabele schoonmaakervaring te bieden.
  • Efficiëntie: Snelle en effectieve verwijdering van vloeistoffen en vuil, wat tijd en moeite bespaart.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan schoonmaaktaken in verschillende omgevingen.
  • Hygiëne: Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat helpt bij het handhaven van hoge hygiënestandaarden.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

De Vikan handtrekkers staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van professionele reiniging, wat consistente prestaties en duurzaamheid garandeert. Of ze nu worden gebruikt in industriële, commerciële of huishoudelijke omgevingen, deze gereedschappen bieden een betrouwbare oplossing voor het handhaven van netheid en hygiëne.

Conclusie

Samenvattend zijn de Vikan handtrekkers een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige, duurzame en efficiënte reinigingsgereedschappen. Hun ergonomische ontwerp, robuuste constructie en veelzijdige toepassingen maken ze ideaal voor verschillende schoonmaaktoepassingen. Investeer in Vikan handtrekkers en ervaar de voordelen van superieure reinigingsprestaties en betrouwbaarheid.

Vikan Classic Inwasbont - Wit - Microvezel - 400mm
Vikan Classic Inwasbont - Wit - Microvezel - 400mmDe Vikan Classic Inwasbont in wit is ideaal voor streepvrije reiniging van gladde oppervlakken. Gemaakt van hoogwaardige microvezel, verwijdert vuil en vingerafdrukken effectief. Met een handzaam formaat van 400mm en duurzame, herbruikbare constructie is deze inwasbont perfect voor professionele schoonmaakdiensten en huishoudelijk gebruik. Bereik vlekkeloze resultaten zonder strepen achter te laten. Voeg de Vikan Classic Inwasbont toe aan je reinigingsarsenaal voor een professionele reiniging in elke omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,00 (excl. Btw)
€ 9,000 / eenheid
Vikan Classic Raamtrekker - Grijs - 255mm
Vikan Classic raamtrekker - Grijs - 255mmDe Vikan Classic raamtrekker is een onmisbaar gereedschap voor een vlekkeloze reiniging van ramen, spiegels en andere gladde oppervlakken. Met een breedte van 255 mm en een ergonomische handgreep maakt deze raamtrekker het verwijderen van water en strepen snel en gemakkelijk. Geschikt voor diverse oppervlakken en gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties. Een betrouwbare keuze voor professionele schoonmakers en thuisgebruik. Voeg de Vikan Classic raamtrekker toe aan uw schoonmaakuitrusting voor streeploos schone ramen en glanzende oppervlakken.
Colli : 1 Stuk
 
€ 6,45 (excl. Btw)
€ 6,450 / eenheid
Vikan Classic Raamtrekker - Grijs - 355mm
Vikan Classic raamtrekker - Grijs - 355mmDe Vikan Classic raamtrekker in grijs is ideaal voor streeploos schoonmaken van ramen en gladde oppervlakken. Met een breedte van 355 mm en ergonomische handgreep is deze raamtrekker efficiënt en comfortabel in gebruik. Duurzaam en geschikt voor diverse oppervlakken. Perfect voor professionele schoonmakers en thuisgebruik. Maak ramen wassen moeiteloos met de Vikan Classic raamtrekker. Voeg dit essentiële schoonmaakgereedschap toe aan je collectie voor een vlekkeloze afwerking.
Colli : 1 Stuk
 
€ 7,10 (excl. Btw)
€ 7,100 / eenheid
Vikan Classic raamwasser T-stuk - Houder voor Inwasbont 474215 - Wit - 347mm
Vikan Classic raamwasser T-stukDeze handige houder is speciaal ontworpen voor gebruik met de Vikan Classic Inwasbont 474215. Het T-stuk ontwerp zorgt voor een stevige grip en comfortabele reiniging. Met een lengte van 347mm is deze houder ideaal voor diverse reinigingstaken. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en betrouwbare prestaties. Maak het reinigen van ramen, spiegels en glazen deuren gemakkelijker en efficiënter met de Vikan Classic raamwasser T-stuk houder. Voeg dit essentiële hulpmiddel toe aan uw reinigingsgereedschap voor professionele en vlekkeloze resultaten.
Colli : 1 Stuk
 
€ 8,70 (excl. Btw)
€ 8,700 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 250x70x95mm Blauw
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze blauwe handtrekker van 250x70x95mm is ideaal voor professioneel gebruik. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, is hij geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Gemakkelijk te reinigen en voldoet aan hygiënenormen. Efficiënt en handzaam voor het schoonmaken van vloeren, ramen en andere oppervlakken. Een onmisbaar hulpmiddel in elke professionele schoonmaakomgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 11,00 (excl. Btw)
€ 11,000 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 250x70x95mm Geel
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze gele handtrekker is ideaal voor professioneel gebruik. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, voldoet hij aan hygiënenormen en is eenvoudig te reinigen. Met zijn handzame afmetingen van 250x70x95mm is hij geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Efficiënt en betrouwbaar in gebruik, helpt deze handtrekker jou om snel en effectief schoon te maken. Gebruiksvriendelijk en onderscheidend in een professionele schoonmaakomgeving. Maak schoonmaken gemakkelijker met deze kwalitatieve handtrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 11,00 (excl. Btw)
€ 11,000 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 250x70x95mm Groen
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze groene handtrekker van 250x70x95mm is ideaal voor professioneel gebruik. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, is hij geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Gemakkelijk te reinigen en voldoet aan hygiënenormen. Efficiënt en handzaam voor het schoonmaken van vloeren, ramen en andere oppervlakken. De groene kleur maakt hem goed zichtbaar in een professionele schoonmaakomgeving. Een onmisbaar hulpmiddel voor bedrijven die hygiëne hoog in het vaandel hebben.
Colli : 1 Stuk
 
€ 11,00 (excl. Btw)
€ 11,000 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 250x70x95mm Rood
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze rode handtrekker van 250x70x95mm is ideaal voor professioneel gebruik. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, is hij geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Gemakkelijk te reinigen en voldoet aan hygiënenormen. Efficiënt en handzaam voor het reinigen van vloeren, ramen en andere oppervlakken. De rode kleur maakt hem goed zichtbaar in een professionele schoonmaakomgeving. Een must-have voor bedrijven die hygiëne hoog in het vaandel hebben.
Colli : 1 Stuk
 
€ 11,00 (excl. Btw)
€ 11,000 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 250x70x95mm Wit
Vikan Full Colour Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze handtrekker in wit is ideaal voor professioneel gebruik. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, voldoet hij aan hygiënenormen en is eenvoudig te reinigen. Met zijn handzame afmetingen van 250x70x95mm is hij geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Efficiënt en veelzijdig, deze handtrekker helpt jou om snel en effectief te werken. Perfect voor het schoonmaken van vloeren, ramen en andere oppervlakken in een professionele schoonmaakomgeving. Maak schoonmaken gemakkelijker met deze hygiënische handtrekker!
Colli : 1 Stuk
 
€ 11,00 (excl. Btw)
€ 11,000 / eenheid
Vikan Full Colour Vervangingscassette 250mm Blauw
Vikan Full Colour VervangingscassetteDeze vervangingscassette is onmisbaar voor professioneel schoonmaakgereedschap. Met een breedte van 250mm is hij geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Eenvoudig te bevestigen aan compatibele schoonmaakapparatuur en duurzaam in gebruik. De blauwe kleur past perfect bij de Vikan Full Colour-productlijn en is gemakkelijk te herkennen in een professionele schoonmaakomgeving. Blijf efficiënt werken met deze kwalitatieve vervangingscassette.
Colli : 1 Stuk
 
€ 5,65 (excl. Btw)
€ 5,650 / eenheid
Vikan Full Colour Vervangingscassette 250mm Geel
Vikan Full Colour VervangingscassetteDe Vikan Full Colour Vervangingscassette is onmisbaar voor professioneel schoonmaakgereedschap. Met een breedte van 250mm is deze cassette geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Eenvoudig te bevestigen en duurzaam in gebruik, zodat je efficiënt kunt blijven werken. De gele kleur past perfect bij de Vikan Full Colour-productlijn en zorgt voor gemakkelijke identificatie in een professionele schoonmaakomgeving. Maak jouw schoonmaakroutine compleet met deze hoogwaardige vervangingscassette.
Colli : 1 Stuk
 
€ 5,60 (excl. Btw)
€ 5,600 / eenheid
Vikan Full Colour Vervangingscassette 250mm Groen
Vikan Full Colour VervangingscassetteDeze vervangingscassette is onmisbaar voor professioneel schoonmaakgereedschap. Met een breedte van 250mm is hij perfect voor diverse schoonmaaktoepassingen. Eenvoudig te bevestigen en duurzaam in gebruik, zodat jij efficiënt kunt blijven werken. De groene kleur past bij de Vikan Full Colour-productlijn en is makkelijk te herkennen in een professionele schoonmaakomgeving. Maak jouw schoonmaakroutine compleet met deze handige vervangingscassette.
Colli : 1 Stuk
 
€ 5,65 (excl. Btw)
€ 5,650 / eenheid
Vikan Full Colour Vervangingscassette 250mm Rood
Vikan Full Colour VervangingscassetteDeze vervangingscassette is onmisbaar voor professioneel schoonmaakgereedschap. Met een breedte van 250mm is hij geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Eenvoudig te bevestigen en duurzaam in gebruik. De rode kleur past perfect bij de Vikan Full Colour-productlijn en is gemakkelijk te herkennen in een professionele schoonmaakomgeving. Blijf efficiënt werken met deze kwalitatieve vervangingscassette.
Colli : 1 Stuk
 
€ 5,65 (excl. Btw)
€ 5,650 / eenheid
Vikan Full Colour Vervangingscassette 250mm Wit
Vikan Full Colour VervangingscassetteDeze vervangingscassette is onmisbaar voor professioneel schoonmaakgereedschap. Met een breedte van 250mm is hij perfect voor diverse schoonmaaktoepassingen. Eenvoudig te bevestigen en duurzaam in gebruik, zodat jij efficiënt kunt blijven werken. De witte kleur past bij de Vikan Full Colour-productlijn en zorgt voor gemakkelijke identificatie in een professionele schoonmaakomgeving. Met deze cassette ben jij altijd goed voorbereid op elke schoonmaakklus!
Colli : 1 Stuk
 
€ 5,65 (excl. Btw)
€ 5,650 / eenheid
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam Rubber 250x70x110mm Blauw
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam RubberDeze blauwe handtrekker is ideaal voor efficiënt water verwijderen op vloeren en gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met zacht wit foam rubber blad voor effectieve waterverwijdering. Met afmetingen van 250x70x110mm is deze handtrekker handzaam en gebruiksvriendelijk. Perfect voor het snel en gemakkelijk verwijderen van water en vloeistoffen tijdens het schoonmaken van vloeren in professionele keukens en andere ruimtes. Maak jouw schoonmaakroutine eenvoudiger met deze handige handtrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 10,95 (excl. Btw)
€ 10,950 / eenheid
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam Rubber 250x70x110mm Geel
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam RubberDeze gele handtrekker is ideaal voor efficiënt water verwijderen op vloeren en gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met zacht wit foam rubber blad. Met afmetingen van 250x70x110mm is deze handtrekker handzaam en gebruiksvriendelijk. Of je nu vloeren in huis, in een professionele keuken of elders schoonmaakt, deze handtrekker helpt je snel en gemakkelijk water en vloeistoffen te verwijderen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 10,95 (excl. Btw)
€ 10,950 / eenheid
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam Rubber 250x70x110mm Groen
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam RubberDeze groene handtrekker is ideaal voor efficiënt water verwijderen op vloeren en gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met zacht wit foam rubber blad. Met afmetingen van 250x70x110mm is deze handtrekker handzaam en gebruiksvriendelijk. Perfect voor het snel en gemakkelijk verwijderen van water en vloeistoffen tijdens het schoonmaken van vloeren in professionele keukens en andere ruimtes. Maak jouw schoonmaakroutine eenvoudiger met deze handige handtrekker!
Colli : 1 Stuk
 
€ 10,75 (excl. Btw)
€ 10,750 / eenheid
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam Rubber 250x70x110mm Rood
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam RubberDeze rode handtrekker is ideaal voor efficiënt water verwijderen op vloeren en gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met zacht wit foam rubber blad voor effectieve waterverwijdering. Met afmetingen van 250x70x110mm is deze handtrekker handzaam en gebruiksvriendelijk. Of je nu vloeren in huis, een professionele keuken of elders schoonmaakt, deze handtrekker helpt je snel en gemakkelijk water en vloeistoffen te verwijderen. Perfect voor bedrijven die streven naar een schone en veilige werkomgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 10,95 (excl. Btw)
€ 10,950 / eenheid
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam Rubber 250x70x110mm Wit
Vikan Klassieke Handtrekker Van Polypropyleen Met Wit Foam RubberDeze handtrekker is ideaal voor efficiënt water verwijderen op vloeren en gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met zacht wit foam rubber blad. Met afmetingen van 250x70x110mm is deze handtrekker handzaam en gebruiksvriendelijk. Of je nu vloeren schoonmaakt in huis, in een professionele keuken of elders, deze handtrekker helpt je snel en gemakkelijk water en vloeistoffen te verwijderen. Perfect voor bedrijven die streven naar een schone en veilige werkomgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 10,95 (excl. Btw)
€ 10,950 / eenheid
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 245x50x104mm Blauw
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze blauwe handtrekker is ideaal voor professioneel gebruik in de voedingsindustrie. Voldoet aan hoge hygiënenormen en heeft een robuust ontwerp voor duurzaamheid. Gemaakt van polypropyleen met TPE rubber, bestand tegen veelvuldig gebruik en schoonmaakprocedures. Met een handzaam formaat van 245x50x104mm houdt deze handtrekker oppervlakken schoon en droog in hygiënische omgevingen. Perfect voor keukens en voedselverwerkingsfaciliteiten.
Colli : 1 Stuk
 
€ 13,75 (excl. Btw)
€ 13,750 / eenheid
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 245x50x104mm Geel
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze gele handtrekker is speciaal ontworpen voor ultra hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie en andere sectoren waar hygiëne cruciaal is. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, is deze handtrekker bestand tegen veelvuldig gebruik en schoonmaakprocedures. Met een handzaam formaat van 245x50x104mm helpt deze trekker oppervlakken schoon en droog te houden, essentieel voor hygiënenormen. Perfect voor keukens, voedselverwerkingsfaciliteiten en andere hygiënische omgevingen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 13,75 (excl. Btw)
€ 13,750 / eenheid
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 245x50x104mm Groen
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze groene handtrekker is speciaal ontworpen voor ultra hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie en andere sectoren waar hygiëne cruciaal is. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, is deze handtrekker bestand tegen veelvuldig gebruik en schoonmaakprocedures. Met een handzaam formaat van 245x50x104mm is hij geschikt voor professioneel gebruik in keukens en voedselverwerkingsfaciliteiten. Houd oppervlakken schoon en droog om te voldoen aan hygiënenormen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 13,75 (excl. Btw)
€ 13,750 / eenheid
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 245x50x104mm Oranje
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze ultra hygiënische handtrekker in oranje is ideaal voor professioneel gebruik in de voedingsindustrie. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, voldoet hij aan hoge hygiënenormen en is hij bestand tegen veelvuldig gebruik. Met zijn handzame afmetingen van 245x50x104mm houdt hij oppervlakken schoon en droog, essentieel voor hygiënenormen. Perfect voor keukens, voedselverwerkingsfaciliteiten en andere hygiënische omgevingen. Maak schoonmaken gemakkelijker en efficiënter met deze robuuste handtrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 13,75 (excl. Btw)
€ 13,750 / eenheid
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 245x50x104mm Paars
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDe paarse handtrekker is speciaal ontworpen voor ultra hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, is deze handtrekker robuust en geschikt voor professioneel gebruik. Houd oppervlakken schoon en droog in keukens en voedselverwerkingsfaciliteiten met deze handige tool. Met afmetingen van 245x50x104mm is hij handzaam en voldoet aan hoge hygiënenormen voor optimale reiniging en hygiëne.
Colli : 1 Stuk
 
€ 13,25 (excl. Btw)
€ 13,250 / eenheid
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 245x50x104mm Rood
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze rode handtrekker is speciaal ontworpen voor ultra hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie en andere sectoren waar hygiëne cruciaal is. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, is deze handtrekker bestand tegen veelvuldig gebruik en schoonmaakprocedures. Met een handzaam formaat van 245x50x104mm is hij geschikt voor professioneel gebruik. Houd oppervlakken schoon en droog in keukens, voedselverwerkingsfaciliteiten en andere hygiënische omgevingen met deze robuuste handtrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 13,75 (excl. Btw)
€ 13,750 / eenheid
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 245x50x104mm Roze
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze roze handtrekker is speciaal ontworpen voor ultra hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie en andere sectoren waar hygiëne van cruciaal belang is. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, is deze handtrekker bestand tegen veelvuldig gebruik en schoonmaakprocedures. Met een handzaam formaat van 245x50x104mm helpt deze handtrekker oppervlakken schoon en droog te houden, essentieel voor de naleving van hygiënenormen in keukens, voedselverwerkingsfaciliteiten en andere hygiënische omgevingen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 13,25 (excl. Btw)
€ 13,250 / eenheid
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met Tpe Rubber 245x50x104mm Wit
Vikan Ultra Hygiëne Handtrekker Van Polypropyleen Met TPE RubberDeze witte handtrekker is speciaal ontworpen voor ultra hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie en andere sectoren waar hygiëne cruciaal is. Gemaakt van duurzaam polypropyleen met TPE rubber, voldoet hij aan hoge hygiënenormen en is bestand tegen veelvuldig gebruik en schoonmaakprocedures. Met een handzaam formaat van 245x50x104mm houdt deze handtrekker oppervlakken schoon en droog, essentieel voor hygiënische naleving in keukens en voedselverwerkingsfaciliteiten. Maak jouw professionele omgeving hygiënisch met deze robuuste handtrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 13,75 (excl. Btw)
€ 13,750 / eenheid