Vikan Koppelingen -Horecavoordeel.com-

Vikan Koppelingen

Vikan Koppelingen

Vikan koppelingen zijn speciaal ontworpen om een veilige en efficiënte verbinding te bieden voor reinigingsgereedschappen en -systemen. Enkele kenmerken en voordelen van deze koppelingen zijn:

  • Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en zorgen voor een lange levensduur.
  • Veilige Connectie: Ze garanderen een veilige aansluiting, voorkomen lekkages en zorgen voor een stabiele waterstroom.
  • Compatibiliteit: Ontworpen om naadloos samen te werken met andere Vikan producten, waardoor gebruikers een compleet reinigingssysteem kunnen opzetten.
  • Snelle Installatie: Met eenvoudige en intuïtieve ontwerpen kunnen gebruikers snel gereedschappen aansluiten en verwisselen zonder tijd te verspillen.
  • Hygiënisch Ontwerp: Ze zijn gemakkelijk te reinigen en helpen bij het handhaven van hygiënische normen, vooral in voedselverwerkende omgevingen.
Vikan Adapter 22mm Voor Steel Van Geanodiseerd Aluminium En Polypropyleen 155x22mm
Vikan Adapter 22mmDe Vikan Adapter 22mm is een handig accessoire voor het bevestigen van schoonmaakgereedschap aan een steel. Geschikt voor stelen met een diameter van 22mm, gemaakt van duurzaam geanodiseerd aluminium en polypropyleen. Eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor je moeiteloos en effectief schoonmaakt. Perfect voor bedrijven die streven naar efficiëntie en kwaliteit in hun schoonmaaktaken. Met de Vikan Adapter 22mm ben je verzekerd van duurzaamheid en gebruiksgemak in één handig product.
Colli : 1 Stuk
 
€ 6,50 (excl. Btw)
€ 6,500 / eenheid
Vikan Classic conus - Zwart Kunststof - met Binnendraad - 100mm
Vikan Classic Conus - Zwart Kunststof - met Binnendraad - 100mmDeze handige Vikan Classic Conus in zwart kunststof met binnendraad is ideaal voor het combineren van Vikan raamtrekkers met een Vikan steel. Reinig moeiteloos hoger gelegen ramen en lastig bereikbare oppervlakken. Gemaakt van duurzaam zwart kunststof, ontworpen voor professioneel gebruik. Maak jouw schoonmaakgereedschap compleet met deze handige accessoire voor efficiënte reiniging van ramen en oppervlakken.
Colli : 1 Stuk
 
€ 2,15 (excl. Btw)
€ 2,150 / eenheid
Vikan Classic Hoekadapter - Elleboogverbinding met Schroefdraad - Zwart - 140mm
Vikan Classic Hoekadapter - Elleboogverbinding met Schroefdraad - Zwart - 140mmDe Vikan Classic Hoekadapter is ideaal voor het schoonmaken van lastig bereikbare hoeken en krappe ruimtes. Met een flexibele elleboogverbinding en eenvoudige schroefdraadbevestiging, is deze adapter duurzaam en bestand tegen slijtage en reinigingsmiddelen. Maak schoonmaken efficiënter en effectiever met deze handige hoekadapter in jouw schoonmaakarsenaal.
Colli : 1 Stuk
 
€ 6,00 (excl. Btw)
€ 6,000 / eenheid
Vikan Classic Schroefstuk voor Steel - Zwart
Vikan Classic Schroefstuk voor Steel - ZwartMaak jouw schoonmaakgereedschap nog handiger met het Vikan Classic Schroefstuk voor Steel in zwart. Eenvoudig te bevestigen aan Vikan steelproducten voor optimale compatibiliteit. Gemaakt van duurzaam materiaal om dagelijkse slijtage te weerstaan. Pas jouw gereedschap snel en veilig aan met dit handige schroefstuk. Maak jouw schoonmaakwerk efficiënter en vereenvoudig jouw taken met de Vikan Classic Schroefstuk voor Steel - Zwart.
Colli : 1 Stuk
 
€ 2,65 (excl. Btw)
€ 2,650 / eenheid
Vikan Classic Steelhouder - Zwart - Nylon
Vikan Classic Steelhouder - Zwart - NylonDe Vikan Classic Steelhouder is gemaakt van duurzaam nylon en speciaal ontworpen voor Vikan vegers en bezems. Met eenvoudige installatie en hoogwaardige nylon constructie zorgt deze steelhouder voor stevige bevestiging. Houd jouw schoonmaakgereedschap in optimale staat voor efficiënt en hygiënisch schoonmaken. Kies voor de Vikan Classic Steelhouder om jouw Vikan schoonmaakgereedschap te verbeteren en te zorgen voor een effectieve reiniging.
Colli : 1 Stuk
 
€ 7,15 (excl. Btw)
€ 7,150 / eenheid
Vikan Hygiene SafeOne Terugvloeibeveiliging - klasse 3 - 1/2" aansluiting
Vikan Hygiene SafeOne Terugvloeibeveiliging - klasse 3 - 1/2" aansluitingDe Vikan Hygiene SafeOne Terugvloeibeveiliging zorgt voor optimale bescherming van jouw drinkwatersysteem. Met een klasse 3 certificering en 1/2" aansluiting is deze terugvloeibeveiliging betrouwbaar en eenvoudig te integreren. Voorkom terugstroming van verontreinigd water en geniet van gemoedsrust in jouw leidingsysteem. Kies voor veiligheid en kwaliteit met de Vikan Hygiene SafeOne Terugvloeibeveiliging.
Colli : 1 Stuk
 
€ 64,95 (excl. Btw)
€ 64,950 / eenheid
Vikan Hygiene Steeladapter met Amerikaans Buitendraad - Wit - 85mm - Ø25mm
Vikan Hygiene Steeladapter met Amerikaans Buitendraad - Wit - 85mm - Ø25mmDe Vikan Hygiene Steeladapter met Amerikaans Buitendraad is een handig accessoire voor jouw schoonmaakuitrusting. Geschikt voor het bevestigen van Vikan-hulpmiddelen aan jouw schoonmaaksteel. De witte kleur is ideaal voor hygiënische omgevingen, zoals de voedselindustrie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal voor duurzaamheid en veiligheid. Efficiënt werken zonder zorgen over losraken. Voeg deze adapter toe aan jouw schoonmaakuitrusting en profiteer van een betrouwbare en hygiënische oplossing voor al jouw schoonmaakbehoeften.
Colli : 1 Stuk
 
€ 4,05 (excl. Btw)
€ 4,050 / eenheid
Vikan Koppelstuk Messing Verchroomd 1-2” Nippels
Vikan Koppelstuk Messing Verchroomd 1-2” Nippels Het Vikan Koppelstuk is gemaakt van hoogwaardig messing en verchroomd voor duurzaamheid. Ontworpen om 1-2" nippels te koppelen, is het geschikt voor diverse toepassingen. De lekvrije verbinding zorgt voor efficiënt gebruik van schoonmaakapparatuur. Gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, biedt dit koppelstuk betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Perfect voor bedrijven die streven naar efficiëntie en kwaliteit in hun schoonmaakprocessen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,00 (excl. Btw)
€ 9,000 / eenheid
Vikan Kraanaansluiting Met Binnenring Messing Verchroomd 1-2” Nippel
Vikan Kraanaansluiting Met Binnenring Messing Verchroomd 1-2” NippelDe Vikan Kraanaansluiting met binnenring is gemaakt van hoogwaardig messing dat is verchroomd voor extra duurzaamheid. Geschikt voor verschillende toepassingen dankzij de 1-2” nippel. Eenvoudig te installeren op standaard waterkranen. De binnenring zorgt voor een lekvrije en stevige verbinding. Duurzaam materiaal en betrouwbare verbinding voor efficiënt gebruik in diverse bedrijfstoepassingen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 8,75 (excl. Btw)
€ 8,750 / eenheid
Vikan Nippel 1-2" Voor Waterpistool Messing Verchroomd 1-2" Nippel
Vikan Nippel 1-2" voor Waterpistool Messing VerchroomdDe Vikan Nippel 1-2" is een handig accessoire voor jouw waterpistool, gemaakt van hoogwaardig messing en verchroomd voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Deze nippel zorgt voor een veilige en lekvrije verbinding tussen jouw waterpistool en de slang. Eenvoudig te installeren en te gebruiken, geschikt voor waterpistolen en schoonmaakapparatuur met een 1-2" aansluiting. Maak het aansluiten en loskoppelen van slangen moeiteloos met deze handige nippel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 6,50 (excl. Btw)
€ 6,500 / eenheid
Vikan Nippel 1-2" Voor Waterpistool Messing Verchroomd 3-4" Nippel
Vikan Nippel 1-2" voor Waterpistool Messing Verchroomd met 3-4" NippelDe Vikan Nippel 1-2" voor Waterpistool is gemaakt van hoogwaardig messing met een verchroomde afwerking voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid. De 3-4" nippel biedt extra flexibiliteit bij het aansluiten van slangen op schoonmaakapparatuur. Deze veilige en gemakkelijk te gebruiken nippel zorgt voor een stevige en lekvrije verbinding, ongeacht de slanggrootte. Compatibel met waterpistolen en andere apparatuur met een 1-2" aansluiting. Maak het aansluiten en loskoppelen van slangen moeiteloos met deze handige accessoire.
Colli : 1 Stuk
 
€ 8,10 (excl. Btw)
€ 8,100 / eenheid
Vikan Slangpilaar Met Buitendraad 1-2” En 3-4" Slangpilaar Met Buitendraad Messing Verchroomd
Vikan Slangpilaar Met Buitendraad 1-2” en 3-4" Slangpilaar Met Buitendraad Messing VerchroomdDe Vikan Slangpilaar is een handige en duurzame oplossing voor het aansluiten van slangen op schoonmaakapparatuur. Gemaakt van hoogwaardig messing met een verchroomde afwerking voor extra bescherming. Verkrijgbaar in twee maten voor meer veelzijdigheid. Zorg voor een veilige en lekvrije verbinding tussen slangen en schoonmaakapparatuur. Eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor het aansluiten en loskoppelen van slangen gemakkelijk wordt gemaakt.
Colli : 1 Stuk
 
€ 7,85 (excl. Btw)
€ 7,850 / eenheid
Vikan Snelkoppeling Met Slangpilaar Voor Alle Q-stelen Messing Verchroomd 1-2" Snelkoppeling 1-2" Slangpilaar
Vikan Snelkoppeling Met Slangpilaar Voor Alle Q-stelen Messing Verchroomd 1-2"De Vikan Snelkoppeling met Slangpilaar is gemaakt van hoogwaardig messing en verchroomd voor duurzaamheid. Geschikt voor alle Q-stelen, waardoor je snel en eenvoudig schoonmaakapparatuur kunt aansluiten. De 1-2" snelkoppeling zorgt voor gemakkelijke bevestiging en de 1-2" slangpilaar garandeert een betrouwbare verbinding. Een veelzijdige keuze voor efficiënt schoonmaakwerk in jouw bedrijf.
Colli : 1 Stuk
 
€ 11,25 (excl. Btw)
€ 11,250 / eenheid
Vikan Snelkoppeling Met Slangpilaar Voor Alle Q-stelen Messing Verchroomd 1-2" Snelkoppeling 3-4" Slangpilaar
Vikan Snelkoppeling met SlangpilaarMaak jouw Vikan Q-stelen veelzijdiger met deze messing snelkoppeling. Eenvoudig te installeren en compatibel met 3/4" slangpilaren en tuinslangen. Bespaar tijd en schakel moeiteloos tussen gereedschappen en apparatuur. Een essentieel accessoire voor tuinliefhebbers en professionals.
Colli : 1 Stuk
 
€ 11,35 (excl. Btw)
€ 11,350 / eenheid
Vikan Snelkoppeling Met Slangpilaar Voor Alle Q-stelen Messing Verchroomd 3-4" Snelkoppeling 3-4" Slangpilaar
Vikan Snelkoppeling met Slangpilaar voor Alle Q-stelen Messing VerchroomdDe Vikan Snelkoppeling met Slangpilaar is gemaakt van hoogwaardig messing met een duurzame verchroomde afwerking. Geschikt voor alle Q-stelen, biedt deze snelkoppeling een veilige en lekvrije verbinding tussen uw slang en schoonmaakapparatuur. Eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor het aansluiten en loskoppelen van slangen moeiteloos verloopt. Met deze kwalitatieve accessoire kunt u efficiënt en effectief aan de slag met uw schoonmaaktaken.
Colli : 1 Stuk
 
€ 12,50 (excl. Btw)
€ 12,500 / eenheid
Vikan Snelkoppeling Met Waterstop Voor Alle Q-stelen Messing Verchroomd
Vikan Snelkoppeling Met Waterstop Voor Alle Q-stelen Messing VerchroomdDe Vikan Snelkoppeling met Waterstop is gemaakt van hoogwaardig messing en verchroomd voor duurzaamheid. Geschikt voor alle Q-stelen, met ingebouwde waterstop om lekken te voorkomen. Gemakkelijk aan te sluiten en efficiënt in gebruik. Perfect voor bedrijven die streven naar een effectieve en probleemloze schoonmaakervaring.
Colli : 1 Stuk
 
€ 26,00 (excl. Btw)
€ 26,000 / eenheid
Vikan Vikan-Gardena Adapter Voor Alle Q-stelen Messing Verchroomd
Vikan-Gardena Adapter Voor Alle Q-stelenMaak jouw Vikan Q-stelen veelzijdiger met deze handige adapter. Gemaakt van hoogwaardig messing en verchroomd voor duurzaamheid. Sluit moeiteloos aan op Gardena gereedschappen en accessoires. Ideaal voor tuinliefhebbers en professionals die efficiënt willen werken. Maak het schakelen tussen gereedschappen gemakkelijker en verbeter jouw tuinervaring.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,00 (excl. Btw)
€ 23,000 / eenheid
Vikan Vikan-Gardena Nippel Gardena Nippel Met 1-2" Buitendraad Messing Verchroomd
Vikan-Gardena Nippel met 1/2" BuitendraadDe Vikan-Gardena Nippel maakt het eenvoudig om je Gardena tuinslang aan te sluiten op Vikan gereedschappen met 1/2" buitendraad. Gemaakt van hoogwaardig messing en verchroomd voor duurzaamheid. Compatibel met Gardena tuinslangen en Vikan gereedschappen. Gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Ideaal voor tuinliefhebbers en professionals die efficiënt willen werken. Met deze nippel schakel je moeiteloos tussen verschillende tuinapparatuur. Maak je tuinwerk gemakkelijker met de Vikan-Gardena Nippel!
Colli : 1 Stuk
 
€ 11,50 (excl. Btw)
€ 11,500 / eenheid