Vikan Stelen 140cm -Horecavoordeel.com-

Vikan Stelen 140cm

Vikan Stelen 140cm

De Vikan stelen van 140cm gemaakt van Polypropyleen zijn ontworpen om robuustheid en duurzaamheid te combineren met gebruiksgemak. Deze stelen zijn ideaal voor dagelijks intensief gebruik in diverse omgevingen.

  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig Polypropyleen, wat zorgt voor sterkte en duurzaamheid.
  • Lengte: Met een lengte van 140cm bieden deze stelen een uitstekend bereik voor diverse schoonmaaktaken.
  • Veelzijdigheid: Deze stelen kunnen worden gecombineerd met een verscheidenheid aan Vikan borstels en andere reinigingsaccessoires.
  • Hygiënisch ontwerp: Het gladde oppervlak van het Polypropyleen zorgt ervoor dat bacteriën en vuil zich niet kunnen ophopen, wat bijdraagt aan een hygiënisch reinigingsproces.

De Vikan stelen van 140cm gemaakt van Polypropyleen zijn een betrouwbare keuze voor professionals die op zoek zijn naar kwaliteit en efficiëntie in hun reinigingsgereedschap.

Steel Aluminium Blauw Eco 306 140cm
Steel Aluminium Blauw Eco 306 140cmDe Steel Aluminium Blauw Eco 306 140cm is een lichtgewicht en duurzame aluminium steel met een lengte van 140cm. Perfect voor diverse schoonmaakklussen dankzij het ruime bereik en comfortabele grip. De opvallende blauwe kleur maakt hem gemakkelijk te herkennen in een drukke opslagruimte. Geschikt voor het bevestigen van verschillende schoonmaakaccessoires zoals borstels, bezems en sponzen. Met deze hoogwaardige steel ben jij klaar voor elke schoonmaakuitdaging!
Colli : 1 Stuk
Staffel korting
AantalPrijs
5 € 11,64
10 € 11,39
€ 12,25 (excl. Btw)
€ 12,250 / eenheid
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Blauw - met Schroefdraad
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Blauw - met SchroefdraadDe Vikan Hygiene Aluminium Steel in blauw is een essentieel hulpmiddel voor professionele reinigingstaken in diverse sectoren. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, met een comfortabele diameter van 25mm en voorzien van schroefdraad voor eenvoudige bevestiging van borstels en accessoires. De blauwe kleur duidt op gebruik in hygiënische omgevingen. Kies voor duurzaamheid, gebruiksgemak en optimale hygiëne met deze hoogwaardige aluminium steel. Voeg hem toe aan jouw schoonmaakuitrusting voor uitstekende resultaten.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,95 (excl. Btw)
€ 9,950 / eenheid
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Geel - met Schroefdraad
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Geel - met SchroefdraadDe Vikan Hygiene Aluminium Steel in geel is een hoogwaardige en duurzame schoonmaaksteel, ideaal voor gebruik in de voedselindustrie en hygiënische omgevingen. Gemaakt van lichtgewicht aluminium met een diameter van 25mm voor comfortabel gebruik. Voorzien van schroefdraad voor eenvoudige bevestiging van Vikan-borstels. De opvallende gele kleur maakt deze steel geschikt voor hygiënische toepassingen. Optimaliseer uw schoonmaakprocessen en voldoe aan hygiënenormen met deze duurzame steel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,95 (excl. Btw)
€ 9,950 / eenheid
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Groen - met Schroefdraad
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Groen - met SchroefdraadDe Vikan Hygiene Aluminium Steel is ideaal voor professionele schoonmaaktaken in sectoren zoals de voedselindustrie en gezondheidszorg. Gemaakt van lichtgewicht aluminium, met een comfortabele diameter van 25mm en schroefdraad voor eenvoudige bevestiging van borstels. De groene kleur geeft aan dat deze steel geschikt is voor hygiënische omgevingen. Kies voor duurzaamheid, gebruiksgemak en hygiëne met deze hoogwaardige steel voor professioneel gebruik. Voeg hem toe aan jouw schoonmaakuitrusting voor optimale resultaten.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,95 (excl. Btw)
€ 9,950 / eenheid
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Oranje - met Schroefdraad
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Oranje - met SchroefdraadDe Vikan Hygiene Aluminium Steel in oranje is een hoogwaardige en duurzame schoonmaaksteel, speciaal ontworpen voor gebruik in de voedselindustrie en hygiënische omgevingen. Gemaakt van lichtgewicht aluminium met een diameter van 25mm voor comfortabel gebruik. Voorzien van schroefdraad voor eenvoudige bevestiging van Vikan-borstels. De opvallende oranje kleur zorgt voor duidelijke herkenning in hygiënische toepassingen. Optimaliseer uw schoonmaakprocessen en voldoe aan strenge hygiënenormen met deze duurzame aluminium steel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,95 (excl. Btw)
€ 9,950 / eenheid
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Paars - met Schroefdraad
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Paars - met SchroefdraadDe Vikan Hygiene Aluminium Steel in paars is een hoogwaardige en duurzame schoonmaaksteel, speciaal ontworpen voor gebruik in de voedselindustrie en hygiënische omgevingen. Gemaakt van lichtgewicht aluminium met een diameter van 25mm voor comfortabel gebruik. Voorzien van schroefdraad voor eenvoudige bevestiging van Vikan-borstels. De opvallende paarse kleur is ideaal voor hygiënische toepassingen. Optimaliseer uw schoonmaakprocessen en voldoe aan hygiënenormen met deze duurzame steel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,95 (excl. Btw)
€ 9,950 / eenheid
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Rood - met Schroefdraad
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Rood - met SchroefdraadDe Vikan Hygiene Aluminium Steel in rood is een veelzijdig schoonmaakhulpmiddel voor professioneel gebruik in diverse sectoren. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, met een comfortabele grip en schroefdraad voor eenvoudige bevestiging van borstels. De rode kleur duidt op hygiënisch gebruik, ideaal voor de voedselindustrie. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met deze 1460mm lange steel voor optimale reiniging en hygiëne in professionele omgevingen. Voeg deze hoogwaardige steel toe aan jouw schoonmaakuitrusting voor uitstekende resultaten.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,95 (excl. Btw)
€ 9,950 / eenheid
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Wit - met Schroefdraad
Vikan Hygiene Aluminium Steel - 1460mm - Ø25mm - Wit - met SchroefdraadDe Vikan Hygiene Aluminium Steel in wit is een veelzijdig schoonmaakhulpmiddel voor professioneel gebruik. Gemaakt van lichtgewicht aluminium met een diameter van 25mm voor comfortabel reinigen. De steel heeft een schroefdraad voor eenvoudige bevestiging van borstels en accessoires. Geschikt voor diverse sectoren zoals voedselindustrie en gezondheidszorg. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met deze hoogwaardige aluminium steel. Voeg hem toe aan jouw schoonmaakuitrusting voor optimale resultaten.
Colli : 1 Stuk
 
€ 9,95 (excl. Btw)
€ 9,950 / eenheid