Vikan Transport Borstels -Horecavoordeel.com-

Vikan Transport Borstels

Vikan Transport Borstels

De Vikan Transport Borstels zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke uitdagingen van het reinigen en onderhouden van verschillende soorten voertuigen en transportmiddelen. Of het nu gaat om vrachtwagens, treinen, bussen of boten, deze borstels bieden de ideale oplossing. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze borstels:

  • Effectieve Reiniging: De borstelharen zijn ontworpen om vuil en gruis effectief te verwijderen zonder het oppervlak van het voertuig te beschadigen.
  • Duurzaam Ontwerp: Vervaardigd met kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen de eisen van frequente en zware reinigingstaken.
  • Veilig voor Voertuigen: De zachte en toch stevige borstelharen voorkomen krassen en beschadigingen aan lak en oppervlakken.
  • Verschillende Maten en Types: Er is een breed scala aan borstels beschikbaar, geschikt voor verschillende voertuigtypes en reinigingseisen.
  • Compatibel met Vikan Systemen: Deze borstels kunnen worden gebruikt in combinatie met andere Vikan reinigingsproducten voor een volledige reinigingsoplossing.

Voor professionals in de transportsector die op zoek zijn naar betrouwbare en effectieve reinigingsoplossingen, zijn de Vikan Transport Borstels een uitstekende keuze. Ze combineren functionaliteit met duurzaamheid voor een optimale reinigingservaring.

Vikan Transport 358752 werkborstel Klein - Harde Vezels - 165x50mm/20
Vikan Transport 358752 Werkborstel Klein - Harde Vezels - 165x50mm/20De Vikan Transport 358752 Werkborstel Klein is jouw ideale gereedschap voor het reinigen van kleine oppervlakken in transportvoertuigen en werkplaatsen. Met duurzame harde vezels en een compact formaat biedt deze borstel effectieve reinigingskracht op lastig bereikbare plekken. Dankzij de hoogwaardige materialen is deze borstel bestand tegen slijtage en chemicaliën, waardoor hij lang meegaat. Geschikt voor diverse toepassingen, van voertuiginterieurs tot werkbanken. Voeg de Vikan Transport 358752 Werkborstel Klein toe aan jouw schoonmaakuitrusting voor professionele reinigingsprestaties.
Colli : 1 Stuk
 
€ 8,90 (excl. Btw)
€ 8,900 / eenheid
Vikan Transport 525452 Handborstel met - Watertoevoer - Gardena Aansluiting
Vikan Transport 525452 Handborstel met Watertoevoer - Gardena AansluitingDe Vikan Transport 525452 Handborstel met Watertoevoer is een handig schoonmaakgereedschap voor diverse toepassingen. Met ingebouwde watertoevoer en Gardena-aansluiting reinig je efficiënt oppervlakken zonder emmer water te gebruiken. Geschikt voor auto's, boten, terrassen en meer. Duurzaam en betrouwbaar in gebruik. Bespaar tijd en moeite terwijl je optimale reinigingsresultaten behaalt. Een handige toevoeging aan je schoonmaakuitrusting voor professioneel gebruik. Maak schoonmaken gemakkelijker en effectiever met de Vikan Transport 525452 Handborstel met Watertoevoer.
Colli : 1 Stuk
 
€ 15,55 (excl. Btw)
€ 15,550 / eenheid
Vikan Transport 526452 Wasborstel 28cm - Watertoevoer - Rechthoekig
Vikan Transport 526452 Wasborstel 28cm - Watertoevoer - Rechthoekig SPEC-1104 /1De Vikan Transport Wasborstel is ideaal voor het grondig reinigen van voertuigen en oppervlakken in de transportsector. Met een watertoevoerfunctie en rechthoekige vorm is deze borstel efficiënt en effectief in het verwijderen van vuil en verontreinigingen. Houd jouw vrachtwagens, auto's en aanhangwagens schoon en presentabel met deze duurzame wasborstel. Perfect voor gebruik in diverse industrieën. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van hoogwaardige reinigingsapparatuur voor jouw bedrijf.
Colli : 1 Stuk
 
€ 30,35 (excl. Btw)
€ 30,350 / eenheid
Vikan Transport 526852 Wasborstel 24 cm - Hoekverstelbaar - Watertoevoer Stootrand
Vikan Transport 526852 Wasborstel 24 cm - Hoekverstelbaar - Watertoevoer StootrandDe Vikan Transport 526852 Wasborstel is ideaal voor het reinigen van voertuigen, boten en andere oppervlakken. Met hoekverstelbare kop en watertoevoerfunctie voor efficiënt reinigen. Beschermt tegen krassen met stootrand. Geschikt voor diverse reinigingstaken. Maak schoonmaken gemakkelijker en effectiever met deze veelzijdige wasborstel. Perfect voor bedrijven die streven naar een schone en professionele uitstraling.
Colli : 1 Stuk
 
€ 39,60 (excl. Btw)
€ 39,600 / eenheid
Vikan Transport 526952 Wasborstel 21cm - Ovaal - Watertoevoer - Rubber stootrand
Vikan Transport 526952 Wasborstel 21cm - Ovaal - Watertoevoer - Rubber StootrandDe Vikan Transport 526952 Wasborstel is ideaal voor het grondig reinigen van voertuigen, boten en meer. Met zijn ovalen vorm en watertoevoerfunctie zorgt deze borstel voor efficiënte resultaten. De rubberen stootrand beschermt oppervlakken tegen krassen. Geschikt voor diverse reinigingstaken, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor jouw schoonmaakuitrusting. Maak jouw reinigingsklussen gemakkelijker en effectiever met de Vikan Transport 526952 Wasborstel 21cm.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,60 (excl. Btw)
€ 25,600 / eenheid
Vikan Transport Actieset 1 (Handborstel - Velgenborstel - Interieurborstel)
Vikan Transport Actieset 1Deze complete set van borstels is speciaal ontworpen voor het reinigen van voertuigen. Met een handborstel voor de carrosserie, een velgenborstel voor hardnekkig vuil en een interieurborstel voor het dashboard en bekleding, ben je helemaal klaar voor elke schoonmaakklus. Duurzaam en ergonomisch ontworpen voor intensief gebruik, zorgen deze borstels voor uitstekende reinigingsprestaties. Houd jouw voertuig in topconditie met de Vikan Transport Actieset 1.
Colli : 1 Stuk
 
€ 22,00 (excl. Btw)
€ 22,000 / eenheid
Vikan Transport Actieset 2 (Handborstel - Velgenborstel - Raamtrekker)
Vikan Transport Actieset 2Deze handige set van schoonmaakgereedschap is speciaal ontworpen voor het reinigen van voertuigen. Met een handborstel, velgenborstel en raamtrekker houd jij jouw voertuig schoon en glanzend. De hoogwaardige materialen zorgen voor langdurig gebruik en slijtagebestendigheid. Maak moeiteloos ramen, spiegels en velgen schoon zonder strepen achter te laten. Ideaal voor professionele autodetailing of het reinigen van jouw eigen voertuig. Houd jouw voertuig in topconditie met deze duurzame schoonmaakset.
Colli : 1 Stuk
 
€ 27,85 (excl. Btw)
€ 27,850 / eenheid
Vikan Transport actieset: 25cm Wasborstel + Tele-steel met aan/uit Kraan en Gardena aansluiting 106-160cm
Vikan Transport Actieset:Deze set bevat een 25cm wasborstel en een telescoopsteel met aan/uit kraan en Gardena-aansluiting. Ideaal voor het efficiënt reinigen van transportvoertuigen en grote oppervlakken. Met zachte borstelharen, verstelbare steel van 106-160cm, aan/uit kraan en duurzaam materiaal. Perfect voor het reinigen van vrachtwagens, bussen, campers en meer. Een handige oplossing voor bedrijven die regelmatig voertuigen moeten schoonmaken.
Colli : 1 Stuk
 
€ 84,70 (excl. Btw)
€ 84,700 / eenheid
Vikan Transport Ergonomische Handborstel - Rubber Stootrand - Zwart - Zachte Vezels - 320mm
Vikan Transport Ergonomische Handborstel - Rubber Stootrand - Zwart - Zachte Vezels - 320mmDe Vikan Transport Ergonomische Handborstel is ideaal voor het reinigen van oppervlakken in transportomgevingen. Met een ergonomisch ontwerp, rubberen stootrand, zachte vezels en een modern zwart design, biedt deze handborstel comfort en effectieve reinigingsprestaties. Geschikt voor het schoonmaken van voertuiginterieurs, werkplaatsen en magazijnen. Voeg deze duurzame en handige handborstel toe aan uw schoonmaakuitrusting voor professionele resultaten.
Colli : 1 Stuk
 
€ 15,55 (excl. Btw)
€ 15,550 / eenheid
Vikan Transport Hand - Velgenborstel - Rubber Stootrand - Zwart - 290mm
Vikan Transport Hand - Velgenborstel - Rubber Stootrand - Zwart - 290mmDe Vikan Transport Hand - Velgenborstel is perfect voor het grondig reinigen van velgen en andere lastige plekken op voertuigen. Met een rubberen stootrand, ergonomische handgreep en duurzame constructie is deze borstel ideaal voor professioneel gebruik in autowasstraten en thuis. Houd je voertuig schoon en verzorgd zonder krassen achter te laten. Met een borstelkop van 290 mm is deze velgenborstel geschikt voor het reinigen van velgen en andere moeilijk bereikbare plekken. Voeg deze borstel toe aan je schoonmaakuitrusting voor een stralend resultaat.
Colli : 1 Stuk
 
€ 8,50 (excl. Btw)
€ 8,500 / eenheid
Vikan Transport Handborstel met Korte Steel - Zwart - Zachte Splitvezels - 275mm
Vikan Transport Handborstel met Korte Steel - Zwart - Zachte Splitvezels - 275mmDe Vikan Transport Handborstel met Korte Steel is een praktisch gereedschap voor het snel en efficiënt schoonmaken van diverse oppervlakken in jouw voertuig en transportomgeving. De zachte splitvezels houden vuil en stof effectief vast, terwijl de korte steel comfortabel in de hand ligt. Het zwarte ontwerp geeft de borstel een stijlvolle uitstraling. Ideaal voor het reinigen van stoelen, vloermatten, dashboard en meer. Houd jouw voertuig en werkruimte schoon en georganiseerd met deze duurzame handborstel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 7,00 (excl. Btw)
€ 7,000 / eenheid
Vikan Transport Handborstel met Lange Steel - Zwart - Zachte Splitvezels - 420mm
Vikan Transport Handborstel met Lange Steel - Zwart - Zachte Splitvezels - 420mmDe Vikan Transport Handborstel met Lange Steel is ideaal voor het reinigen van diverse oppervlakken in voertuigen en omgevingen. De zachte splitvezels verwijderen vuil effectief zonder schade aan te brengen. Met de lange steel van 420 mm bereik je gemakkelijk lastige plekken. Het zwarte ontwerp geeft een stijlvolle uitstraling. Houd jouw voertuig en werkruimte schoon en georganiseerd met deze duurzame en effectieve handborstel. Perfect voor gebruik in vrachtwagencabines, werkplaatsen en andere transportgerelateerde omgevingen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 7,00 (excl. Btw)
€ 7,000 / eenheid
Vikan Transport Handborstel voor bekleding - Harde Vezels - 330mm
Vikan Transport Handborstel voor bekleding - Harde Vezels - 330mmDe Vikan Transport Handborstel voor bekleding is een handig gereedschap voor het grondig reinigen van bekleding in voertuigen. Met harde vezels en een brede borstelkop van 330mm, verwijdert deze borstel effectief vuil en vlekken zonder de stof te beschadigen. Ideaal voor professionele schoonmakers en eigenaars die hun voertuigen netjes willen houden. Het duurzame ontwerp en ergonomische handvat maken het reinigen comfortabel en efficiënt. Voeg deze handborstel toe aan uw schoonmaakarsenaal voor een fris en schoon interieur van voertuigen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 5,45 (excl. Btw)
€ 5,450 / eenheid
Vikan Transport Hoekborstel met Waterdoorvoer - Zwart - 280mm
Vikan Transport Hoekborstel met Waterdoorvoer - Zwart - 280mmDe Vikan Transport Hoekborstel met Waterdoorvoer is ideaal voor het grondig reinigen van lastig bereikbare hoeken en krappe ruimtes in transportvoertuigen. Met het hoekontwerp en waterdoorvoersysteem verwijder je eenvoudig vuil en vlekken. Het zwarte design past perfect in transportomgevingen en de duurzame constructie zorgt voor langdurig gebruik. Voeg deze borstel toe aan je schoonmaakuitrusting voor een schone en hygiënische omgeving in transportvoertuigen. Perfect voor bedrijven die streven naar optimale reinigingsprestaties.
Colli : 1 Stuk
 
€ 34,60 (excl. Btw)
€ 34,600 / eenheid
Vikan Transport Houten Interieurborstel - Zwart - Medium Vezels - Ø20mm - 150mm
Vikan Transport Houten Interieurborstel - Zwart - Medium Vezels - Ø20mm - 150mmDeze handige interieurborstel is speciaal ontworpen voor het reinigen van voertuiginterieurs. Met medium vezels en een compact formaat van Ø20mm en 150mm lengte, is deze borstel ideaal voor het verwijderen van stof en vuil op lastig bereikbare plekken. Het houten handvat zorgt voor duurzaamheid en comfort tijdens het schoonmaken. Geschikt voor auto's, vrachtwagens, bussen, treinen en andere voertuigen. Houd het interieur van jouw voertuigen fris en schoon met deze handige interieurborstel!
Colli : 1 Stuk
 
€ 5,75 (excl. Btw)
€ 5,750 / eenheid
Vikan Transport Nagelborstel - Zwart - Hard - 40x120mm
Vikan Transport Nagelborstel - Zwart - Hard - 40x120mmDe Vikan Transport Nagelborstel in zwart is ideaal voor grondige reiniging van nagels en handen in transport- en industriële omgevingen. Met robuust ontwerp, harde borstelharen en compact formaat van 40x120 mm. Geschikt voor intensief gebruik in diverse sectoren. Reinig nagels en handen effectief met deze veelzijdige nagelborstel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 5,55 (excl. Btw)
€ 5,550 / eenheid
Vikan Transport set 2 Detailborstels - 30/50mm - Rood - Groen - Zachte Vezels - 390mm
Vikan Transport Set met 2 DetailborstelsDeze set is ideaal voor precisiewerk in professionele omgevingen. Met zachte vezels en dubbele breedte voor diverse toepassingen. Perfect voor het reinigen van kleine, moeilijk bereikbare ruimtes. Geschikt voor de voedingsindustrie, schoonmaakbranche en meer. Kies voor precisie en veelzijdigheid met deze detailborstels!
Colli : 1 Stuk
 
€ 4,65 (excl. Btw)
€ 4,650 / eenheid
Vikan Transport Sneeuwborstel - Zwart - Harde Vezels - 335mm
Vikan Transport Sneeuwborstel - Zwart - Harde Vezels - 335mmDe Vikan Transport Sneeuwborstel is jouw betrouwbare metgezel voor het verwijderen van sneeuw en ijs van jouw voertuig. Met harde vezels die zelfs hardnekkige ijslagen kunnen doorbreken, een compact en handig formaat van 335 mm en een stijlvol zwart ontwerp, is deze sneeuwborstel perfect voor winterse omstandigheden. Houd jouw voertuig veilig en schoon met de duurzame en betrouwbare Vikan Transport Sneeuwborstel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 4,95 (excl. Btw)
€ 4,950 / eenheid
Vikan Transport Sneeuwborstel met IJskrabber - Zwart - Harde Vezels - 490mm
Vikan Transport Sneeuwborstel met IJskrabber - Zwart - Harde Vezels - 490mmDe Vikan Transport Sneeuwborstel met IJskrabber is een onmisbaar hulpmiddel voor het snel en veilig verwijderen van sneeuw en ijs van jouw voertuig. Met harde vezels voor het vegen van sneeuw, een stevige ijsschraper en een lengte van 490mm, is deze borstel ideaal voor winterse omstandigheden. Houd jouw voertuig schoon en ijsvrij met deze handige en duurzame tool. Veiligheid staat voorop, dus zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op winterse weersomstandigheden met de Vikan Transport Sneeuwborstel met IJskrabber.
Colli : 1 Stuk
 
€ 4,65 (excl. Btw)
€ 4,650 / eenheid
Vikan Transport SPEC1123 Krex Wasborstel - 26 cm - zeer Zachte Vezels 100mm
Vikan Transport SPEC1123 Krex Wasborstel - 26 cm - Zeer Zachte Vezels 100mmDe Vikan Transport SPEC1123 Krex Wasborstel is ideaal voor het veilig en effectief reinigen van voertuigen en oppervlakken. Met zeer zachte vezels, een brede kop en lange haren, verwijdert deze borstel vuil en vlekken zonder de lak te beschadigen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik, terwijl de duurzame materialen zorgen voor een lange levensduur. Voeg deze hoogwaardige wasborstel toe aan je schoonmaakuitrusting voor professionele reiniging van auto's, vrachtwagens en meer.
Colli : 1 Stuk
 
€ 50,90 (excl. Btw)
€ 50,900 / eenheid
Vikan Transport Velgenborstel - Zwart - Harde Polyestervezel - 335mm - Ø65mm
Vikan Transport VelgenborstelDeze krachtige borstel is speciaal ontworpen voor het grondig reinigen van velgen en andere moeilijk bereikbare plekken op voertuigen. De harde polyestervezelharen verwijderen effectief vuil en aanslag, terwijl het zwarte ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling. Met een diameter van 65 mm en een borstelkop van 335 mm is deze borstel perfect voor professioneel gebruik in autowasstraten of thuis. Houd je voertuig in topconditie en laat je velgen er als nieuw uitzien met de Vikan Transport Velgenborstel.
Colli : 1 Stuk
 
€ 7,00 (excl. Btw)
€ 7,000 / eenheid
Vikan Transport Velgenborstel - Zwart - Zachte Natuurvezel - 320mm - Ø65mm
Vikan Transport VelgenborstelDeze hoogwaardige borstel is speciaal ontworpen voor het reinigen van velgen en andere moeilijk bereikbare plekken op voertuigen. Met zachte natuurvezel haren om krassen te voorkomen, een compact en wendbaar ontwerp, een moderne zwarte uitstraling en duurzame constructie, is deze borstel ideaal voor professioneel gebruik in autowasstraten en thuisgebruik. Houd jouw velgen schoon en glanzend met deze handige velgenborstel. Voeg hem toe aan jouw schoonmaakuitrusting en behoud de esthetiek van jouw voertuig.
Colli : 1 Stuk
 
€ 7,90 (excl. Btw)
€ 7,900 / eenheid
Vikan Transport Velgenborstel met Waterdoorvoer - Zwart - Zachte Splitvezels - 240mm
Vikan Transport Velgenborstel met Waterdoorvoer - Zwart - Zachte Splitvezels - 240mmDeze borstel is perfect voor het grondig reinigen van velgen en andere lastig bereikbare oppervlakken van voertuigen. Met waterdoorvoer, zachte splitvezels en een speciaal ontwerp reinigt deze borstel effectief en krasvrij. Ideaal voor autobezitters en detailers die streven naar professionele resultaten. Geschikt voor auto's, motoren, fietsen en meer. Maak velgenreiniging en detailwerk gemakkelijker met deze veelzijdige borstel. Voeg hem toe aan uw schoonmaakuitrusting voor optimale reinigingsprestaties.
Colli : 1 Stuk
 
€ 27,95 (excl. Btw)
€ 27,950 / eenheid
Vikan Transport Wasborstel met Waterdoorvoer - Rubberen Stootrand - Ovaal - Zwart - Zachte Vezels - 270mm
Vikan Transport Wasborstel met Waterdoorvoer - Rubberen Stootrand - Ovaal - Zwart - Zachte Vezels - 270mmDe Vikan Transport Wasborstel is ideaal voor het reinigen van voertuigen en transportmiddelen. Met een ovaal ontwerp, rubberen stootrand en zachte vezels reinigt deze borstel grondig zonder krassen achter te laten. Het waterdoorvoersysteem maakt het gemakkelijk om vuil weg te spoelen. Met een breedte van 270mm is deze borstel perfect voor grote oppervlakken. Duurzaam en betrouwbaar, ideaal voor professioneel gebruik. Voeg de Vikan Transport Wasborstel toe aan uw schoonmaakuitrusting voor een glanzend resultaat.
Colli : 1 Stuk
 
€ 26,00 (excl. Btw)
€ 26,000 / eenheid
Vikan Transport Wasborstel met Waterdoorvoer - Rubberen Stootrand - Ovaal - Zwart - Zachte Vezels - 370mm
Vikan Transport Wasborstel met Waterdoorvoer - Rubberen Stootrand - Ovaal - Zwart - Zachte Vezels - 370mmDe Vikan Transport Wasborstel is ideaal voor het grondig reinigen van voertuigen en transportmiddelen. Met een ovaal ontwerp, rubberen stootrand, zachte vezels en waterdoorvoersysteem, reinigt deze borstel effectief zonder krassen achter te laten. Met een breedte van 370mm is hij perfect voor grote oppervlakken. Duurzaam en betrouwbaar, ideaal voor professioneel gebruik. Houd jouw voertuigen schoon en glanzend zonder lakbeschadigingen met deze hoogwaardige wasborstel. Voeg hem toe aan jouw schoonmaakuitrusting voor optimale resultaten.
Colli : 1 Stuk
 
€ 38,00 (excl. Btw)
€ 38,000 / eenheid