Vikan Vloertrekkers met Vaste Nek -Horecavoordeel.com-

Vikan Vloertrekkers met Vaste Nek

Vikan Vloertrekkers met Vaste Nek

Vikan vloertrekkers met een vaste nek bieden een robuuste en betrouwbare oplossing voor vloerreiniging. Enkele kenmerken en voordelen van deze vloertrekkers zijn:

  • Stabiliteit: Dankzij de vaste nekconstructie bieden deze vloertrekkers een stabiele en consistente druk tijdens het trekken, wat resulteert in efficiënte reinigingsresultaten.
  • Kleurcodering: Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor kleurcodering, wat helpt bij het voorkomen van kruisbesmetting en zorgt voor een georganiseerde werkomgeving.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse uitdagingen van professionele reinigingsomgevingen.
  • Eenvoudige bediening: Het ontwerp met vaste nek zorgt voor een directe overdracht van bewegingen, waardoor gebruikers met minimale inspanning optimale resultaten kunnen behalen.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan vloeroppervlakken, van tegels tot beton en meer.
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 40cm Breed Blauw
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 40 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies de blauwe kleur voor gemakkelijke herkenning en gebruik in jouw faciliteit. Maak schoonmaken efficiënter en effectiever met deze duurzame vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 40cm Breed Geel
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 40 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de gele kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 40cm Breed Groen
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 40 cm is hij ideaal voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de groene kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw faciliteit.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 40cm Breed Rood
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 40 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de rode kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 40cm Breed Wit
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 40 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de witte kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 50cm Breed Blauw
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 50 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies de blauwe kleur voor gemakkelijke herkenning en gebruik in jouw bedrijf. Maak schoonmaken efficiënt en effectief met deze duurzame vloertrekker van Vikan.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,95 (excl. Btw)
€ 21,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 50cm Breed Geel
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 50 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de gele kleur voor gemakkelijke herkenning en gebruik in jouw faciliteit. Maak schoonmaken eenvoudig en efficiënt met deze duurzame vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,95 (excl. Btw)
€ 21,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 50cm Breed Groen
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 50 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de groene kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,95 (excl. Btw)
€ 21,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 50cm Breed Rood
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 50 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies de rode kleur voor gemakkelijke herkenning en gebruik in jouw faciliteit. Maak schoonmaken eenvoudig en efficiënt met deze duurzame vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,95 (excl. Btw)
€ 21,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 50cm Breed Wit
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 50 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de witte kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw faciliteit. Maak schoonmaken efficiënter en effectiever met deze duurzame vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,95 (excl. Btw)
€ 21,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Blauw
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 60 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de blauwe kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Geel
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 60 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de gele kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw faciliteit. Maak schoonmaken eenvoudiger en efficiënter met deze duurzame vloertrekker van Vikan.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Groen
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker
De Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 60 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de groene kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw faciliteit. Perfect voor bedrijven die streven naar optimale reiniging en duurzaamheid.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Oranje
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 60 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de opvallende oranje kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Paars
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 60 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de paarse kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Rood
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 60 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de rode kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Roze
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 60 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies de roze kleur voor gemakkelijke herkenning en gebruik in jouw faciliteit. Maak schoonmaken efficiënter en effectiever met deze duurzame vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Wit
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, is hij bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, ideaal voor optimale hygiëne in jouw faciliteit. Met een breedte van 60 cm is hij perfect voor het reinigen van vloeren in diverse professionele omgevingen. Kies voor de witte kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 60cm Breed Zwart
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. Met een breedte van 60 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de zwarte kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw hygiënische omgeving. Optimaliseer de reiniging en duurzaamheid in jouw faciliteit met deze Vikan vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 70cm Breed Blauw
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 70 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de blauwe kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw faciliteit. Maak schoonmaken eenvoudig en effectief met deze duurzame vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,50 (excl. Btw)
€ 25,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 70cm Breed Geel
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 70 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de gele kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw faciliteit. Maak schoonmaken eenvoudig en efficiënt met deze duurzame vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,50 (excl. Btw)
€ 25,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 70cm Breed Groen
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 70 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de groene kleur voor gemakkelijke herkenning en gebruik in jouw faciliteit. Maak schoonmaken eenvoudiger en efficiënter met deze Vikan vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,50 (excl. Btw)
€ 25,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 70cm Breed Rood
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 70 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies de rode kleur voor gemakkelijke herkenning en gebruik in jouw faciliteit. Maak schoonmaken efficiënter en effectiever met deze duurzame vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,50 (excl. Btw)
€ 25,500 / eenheid
Vikan Full Colour Hygiëne Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Tpe Rubber 70cm Breed Wit
Vikan Full Colour Hygiëne VloertrekkerDeze hygiënische vloertrekker is ideaal voor professioneel gebruik in hygiënische omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en TPE rubber, bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Eenvoudig te reinigen en te desinfecteren voor optimale hygiëne. Met een breedte van 70 cm perfect voor diverse professionele omgevingen. Kies voor de witte kleur om hem gemakkelijk te onderscheiden en te gebruiken in jouw faciliteit. Perfect voor bedrijven die streven naar optimale reiniging en duurzaamheid.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,50 (excl. Btw)
€ 25,500 / eenheid
Vikan Hygiene klassieke Vloertrekker met Vaste Nek - Bruin - Zwarte Cassette - 600mm
Vikan Hygiene klassieke Vloertrekker met Vaste Nek - Bruin - Zwarte Cassette - 600mmDe Vikan Hygiene klassieke Vloertrekker met Vaste Nek in bruin en zwarte cassette, met een breedte van 600 mm, is ideaal voor professionele schoonmaakomgevingen. De brede rubberen lip zorgt voor efficiënte reiniging, het hygiënische ontwerp minimaliseert kruisbesmetting, en de ergonomische handgreep biedt comfort. Met een vaste nek voor stabiliteit en duurzaamheid is deze vloertrekker een betrouwbare keuze voor een grondige reiniging in diverse sectoren. Versterk je schoonmaakarsenaal met deze professionele vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 22,90 (excl. Btw)
€ 22,900 / eenheid
Vikan Hygiene klassieke Vloertrekker met Vaste Nek - Grijs - Zwarte Cassette - 600mm
Vikan Hygiene klassieke Vloertrekker met Vaste Nek - Grijs - Zwarte Cassette - 600mmDeze vloertrekker is ideaal voor professionele hygiënische omgevingen. Het hygiënische ontwerp minimaliseert kruisbesmetting, terwijl de robuuste constructie langdurig gebruik garandeert. Met de 600mm rubberen cassette reinig je vloeren efficiënt en snel. De ergonomische handgreep zorgt voor comfort tijdens het schoonmaken. Kies voor de Vikan vloertrekker voor een schone en veilige werkomgeving.
Colli : 1 Stuk
 
€ 22,90 (excl. Btw)
€ 22,900 / eenheid
Vikan Hygiene klassieke Vloertrekker met Vaste Nek - Limoen - Zwarte Cassette - 600mm
Vikan Hygiene klassieke Vloertrekker met Vaste Nek - Limoen - Zwarte Cassette - 600mmDe Vikan Hygiene klassieke Vloertrekker met Vaste Nek in limoengroen is ideaal voor professioneel gebruik in veeleisende omgevingen. Met een brede rubberen lip van 600 mm voor grondige reiniging, een hygiënisch ontwerp dat gemakkelijk schoon te maken is, een ergonomische handgreep voor comfort en controle, en een vaste nek voor stabiliteit en duurzaamheid. Perfect voor schoonmaakprofessionals die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan.
Colli : 1 Stuk
 
€ 22,90 (excl. Btw)
€ 22,900 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 40cm Breed Blauw
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker is ideaal voor efficiënte waterverwijdering op grotere oppervlakken. Met een duurzame polypropyleen nek en zwarte schuimrubber cassette voor uitstekende droogprestaties, is hij geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen. De opvallende blauwe kleur maakt hem gemakkelijk te identificeren en past goed bij professionele schoonmaakapparatuur. Essentieel gereedschap voor keukens, schoonmaakbedrijven en vloeronderhoud.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 40cm Breed Geel
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze vloertrekker is onmisbaar voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met zijn duurzame polypropyleen nek en zwarte schuimrubber cassette zorgt hij voor uitstekende droogprestaties zonder strepen achter te laten. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, van keukens tot schoonmaakbedrijven. De opvallende gele kleur maakt hem gemakkelijk te identificeren en past goed bij professionele schoonmaakapparatuur. Met een breedte van 40 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,75 (excl. Btw)
€ 19,750 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 40cm Breed Groen
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een essentieel gereedschap voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met een breedte van 40 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken. De vloertrekker is voorzien van een vaste polypropyleen nek, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. De zwarte schuimrubber cassette zorgt voor uitstekende droogprestaties en laat geen strepen achter. Of je nu werkt in een professionele keuken, een schoonmaakbedrijf hebt of verantwoordelijk bent voor het onderhoud van vloeren, deze vloertrekker is geschikt voor diverse omgevingen en biedt consistente prestaties. Met zijn opvallende groene kleur is deze vloertrekker gemakkelijk te identificeren en past hij goed bij professionele schoonmaakapparatuur.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 40cm Breed Rood
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 40 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, van keukens tot schoonmaakbedrijven. De opvallende rode kleur maakt hem gemakkelijk te identificeren en past goed bij professionele schoonmaakapparatuur. Een essentieel gereedschap voor vloeronderhoud in bedrijven.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 40cm Breed Wit
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker is ideaal voor efficiënte waterverwijdering op grotere oppervlakken. Met een duurzame polypropyleen nek en zwarte schuimrubber cassette voor uitstekende droogprestaties. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen. Makkelijk te identificeren door de strakke witte kleur. Een essentieel gereedschap voor professionele keukens, schoonmaakbedrijven en vloeronderhoud. Maak jouw schoonmaakroutine gemakkelijker en effectiever met de Vikan Klassieke Vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 19,95 (excl. Btw)
€ 19,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 50cm Breed Blauw
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een onmisbaar gereedschap voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met een breedte van 50 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken. De vaste polypropyleen nek en zwarte schuimrubber cassette zorgen voor duurzaamheid en uitstekende droogprestaties. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals professionele keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende blauwe kleur maakt deze vloertrekker gemakkelijk te identificeren en past goed bij professionele schoonmaakapparatuur.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,75 (excl. Btw)
€ 21,750 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 50cm Breed Geel
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 50 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals professionele keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende gele kleur maakt deze vloertrekker gemakkelijk te identificeren en past goed bij professionele schoonmaakapparatuur. Een essentieel gereedschap voor het onderhoud van vloeren in zakelijke omgevingen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,75 (excl. Btw)
€ 21,750 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 50cm Breed Groen
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een essentieel gereedschap voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met een breedte van 50 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken. De vloertrekker is voorzien van een vaste polypropyleen nek, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. De zwarte schuimrubber cassette zorgt voor uitstekende droogprestaties en laat geen strepen achter. Of je nu werkt in een professionele keuken, een schoonmaakbedrijf hebt of verantwoordelijk bent voor het onderhoud van vloeren, deze vloertrekker is geschikt voor diverse omgevingen en biedt consistente prestaties. Met zijn opvallende groene kleur is deze vloertrekker gemakkelijk te identificeren en past hij goed bij professionele schoonmaakapparatuur.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,75 (excl. Btw)
€ 21,750 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 50cm Breed Rood
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 50 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals professionele keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende rode kleur maakt deze vloertrekker gemakkelijk te identificeren en past goed bij professionele schoonmaakapparatuur. Maak vloeren snel en effectief droog met deze betrouwbare vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,75 (excl. Btw)
€ 21,750 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 50cm Breed Wit
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een essentieel gereedschap voor efficiënte waterverwijdering op vloeren. Met zijn 50 cm breedte is hij ideaal voor grotere oppervlakken. De vaste polypropyleen nek en zwarte schuimrubber cassette zorgen voor duurzaamheid en uitstekende droogprestaties. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende witte kleur maakt hem gemakkelijk te identificeren en past goed bij professionele schoonmaakapparatuur. Maak jouw schoonmaakroutine efficiënter met de Vikan Klassieke Vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,75 (excl. Btw)
€ 21,750 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 50cm Breed Zwart
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 50 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals professionele keukens en schoonmaakbedrijven. De stijlvolle zwarte kleur past goed bij professionele schoonmaakapparatuur en maakt de vloertrekker gemakkelijk te identificeren. Essentieel gereedschap voor het onderhoud van vloeren in zakelijke omgevingen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 21,75 (excl. Btw)
€ 21,750 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Blauw
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 60 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals professionele keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende blauwe kleur maakt deze vloertrekker gemakkelijk te identificeren en een stijlvolle toevoeging aan je schoonmaakuitrusting. Met de Vikan Klassieke Vloertrekker ben je verzekerd van consistente prestaties en een schone vloer.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Geel
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een essentieel gereedschap voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met een breedte van 60 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken. De vloertrekker is voorzien van een vaste polypropyleen nek, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. De zwarte schuimrubber cassette zorgt voor uitstekende droogprestaties en laat geen strepen achter. Of je nu werkt in een professionele keuken, een schoonmaakbedrijf hebt of verantwoordelijk bent voor het onderhoud van vloeren, deze vloertrekker is geschikt voor diverse omgevingen en biedt consistente prestaties. Met zijn opvallende gele kleur is deze vloertrekker gemakkelijk te herkennen en een vrolijke toevoeging aan je schoonmaakuitrusting.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Groen
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een essentieel gereedschap voor efficiënte waterverwijdering op vloeren. Met een breedte van 60 cm is hij ideaal voor grotere oppervlakken. De vaste polypropyleen nek en zwarte schuimrubber cassette zorgen voor duurzaamheid en uitstekende droogprestaties. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen. De opvallende groene kleur maakt hem gemakkelijk te identificeren en een stijlvolle toevoeging aan je schoonmaakuitrusting.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Oranje
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een essentieel gereedschap voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met een breedte van 60 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken. De vloertrekker is voorzien van een vaste polypropyleen nek en een zwarte schuimrubber cassette voor uitstekende droogprestaties. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals professionele keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende oranje kleur maakt hem gemakkelijk te herkennen en een vrolijke toevoeging aan je schoonmaakuitrusting.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Paars
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een onmisbaar gereedschap voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met een breedte van 60 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken. De vaste polypropyleen nek en zwarte schuimrubber cassette zorgen voor duurzaamheid en uitstekende droogprestaties. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, van professionele keukens tot schoonmaakbedrijven. De opvallende paarse kleur maakt deze vloertrekker gemakkelijk te herkennen en een stijlvolle toevoeging aan je schoonmaakuitrusting.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Rood
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 60 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende rode kleur maakt hem gemakkelijk te identificeren en een stijlvolle toevoeging aan je schoonmaakuitrusting. Met de Vikan Klassieke Vloertrekker ben jij verzekerd van consistente prestaties bij het onderhouden van vloeren.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Roze
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 60 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende roze kleur maakt deze vloertrekker gemakkelijk te identificeren en een stijlvolle toevoeging aan je schoonmaakuitrusting. Met de Vikan Klassieke Vloertrekker ben je verzekerd van consistente prestaties en een schone vloer.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,50 (excl. Btw)
€ 23,500 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Wit
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een essentieel gereedschap voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met een breedte van 60 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken. De vloertrekker is voorzien van een vaste polypropyleen nek voor duurzaamheid en een zwarte schuimrubber cassette voor uitstekende droogprestaties. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen. Met zijn stijlvolle witte kleur is deze vloertrekker een nette en hygiënische keuze voor je schoonmaakuitrusting.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 60cm Breed Zwart
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 60 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals professionele keukens en schoonmaakbedrijven. Met zijn tijdloze zwarte kleur is deze vloertrekker een praktische en stijlvolle toevoeging aan je schoonmaakuitrusting. Maak vloeren snel en gemakkelijk droog met de Vikan Klassieke Vloertrekker.
Colli : 1 Stuk
 
€ 23,95 (excl. Btw)
€ 23,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 70cm Breed Blauw
Vikan Klassieke VloertrekkerDe Vikan Klassieke Vloertrekker is een essentieel gereedschap voor het efficiënt verwijderen van water en vloeistoffen van vloeren. Met een breedte van 70 cm is deze vloertrekker ideaal voor grotere oppervlakken. De vloertrekker is voorzien van een vaste polypropyleen nek, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. De zwarte schuimrubber cassette zorgt voor uitstekende droogprestaties en laat geen strepen achter. Of je nu werkt in een professionele keuken, een schoonmaakbedrijf hebt of verantwoordelijk bent voor het onderhoud van vloeren, deze vloertrekker is geschikt voor diverse omgevingen en biedt consistente prestaties. Met zijn opvallende blauwe kleur is deze vloertrekker niet alleen praktisch maar ook gemakkelijk te herkennen in je schoonmaakuitrusting.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,95 (excl. Btw)
€ 25,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 70cm Breed Geel
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 70 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende gele kleur maakt hem gemakkelijk te herkennen in je schoonmaakuitrusting. Met de Vikan Klassieke Vloertrekker houd je vloeren moeiteloos schoon en droog.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,95 (excl. Btw)
€ 25,950 / eenheid
Vikan Klassieke Vloertrekker Met Vaste Polypropyleen Nek En Zwarte Schuimrubber Cassette 70cm Breed Groen
Vikan Klassieke VloertrekkerDeze klassieke vloertrekker met een breedte van 70 cm is ideaal voor efficiënte waterverwijdering. De vaste polypropyleen nek zorgt voor duurzaamheid, terwijl de zwarte schuimrubber cassette uitstekende droogprestaties levert. Geschikt voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals professionele keukens en schoonmaakbedrijven. De opvallende groene kleur maakt deze vloertrekker gemakkelijk te herkennen in je schoonmaakuitrusting. Essentieel gereedschap voor het onderhoud van vloeren in zakelijke omgevingen.
Colli : 1 Stuk
 
€ 25,95 (excl. Btw)
€ 25,950 / eenheid