Vingertops - Vingercondooms | Bescherming en Hygiëne -Horecavoordeel.com-

Vingertops - Vingercondooms

Vingertops - Vingercondooms

Vingertops - Vingercondooms zijn een revolutionaire oplossing voor de bescherming van (snij)wondjes aan de vingers. Gemaakt van poedervrij latex, bieden deze vingercondooms een uitstekende bescherming en een perfecte pasvorm. Ze zijn voedselveilig en goedgekeurd voor gebruik in de gezondheidszorg (CE-Categorie 1), waardoor ze ideaal zijn voor professionals in de gezondheidszorg en voor gebruik thuis.

Kenmerken van Vingertops - Vingercondooms

 • Poedervrij latex: Gemaakt van hoogwaardig, poedervrij latex voor een comfortabele en veilige pasvorm.
 • Uitstekende bescherming: Biedt betrouwbare bescherming voor (snij)wondjes aan de vingers.
 • Perfecte pasvorm: De elastische eigenschappen zorgen voor een perfecte pasvorm, waardoor ze comfortabel en effectief zijn.
 • Voedselveilig: Geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, waardoor ze ideaal zijn voor keukens en voedselbereidingsomgevingen.
 • Goedgekeurd voor de gezondheidszorg: CE-Categorie 1 goedkeuring maakt ze geschikt voor professioneel gebruik in de gezondheidszorg.

Toepassingen van Vingertops - Vingercondooms

Onze vingertops - vingercondooms zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen:

 • Gezondheidszorg: Perfect voor gebruik door medisch personeel voor het beschermen van wonden tijdens behandelingen.
 • Voedingsmiddelenindustrie: Ideaal voor keukens en voedselbereidingsomgevingen om hygiëne te waarborgen.
 • Thuisgebruik: Handig voor thuisgebruik bij het verzorgen van snijwondjes en kleine verwondingen.
 • Werkplaatsen: Geschikt voor gebruik in werkplaatsen en industriële omgevingen waar bescherming van de vingers noodzakelijk is.

Voordelen van Vingertops - Vingercondooms

 • Hygiëne: Voorkomt besmetting en houdt wonden schoon en beschermd.
 • Veiligheid: Biedt een extra beschermingslaag voor snijwondjes en andere verwondingen.
 • Comfort: De elastische latex zorgt voor een comfortabele pasvorm zonder beperking van de vingermobiliteit.
 • Gebruiksgemak: Eenvoudig aan te trekken en te verwijderen, wat zorgt voor efficiëntie in drukke werkomgevingen.

Beschikbare Maten en Verpakkingen

Onze vingertops - vingercondooms zijn verkrijgbaar in verschillende maten om een perfecte pasvorm te garanderen. Ze worden geleverd in handige verpakkingen die gemakkelijk te gebruiken en op te bergen zijn.

Bestellen en Levering

Bij Horecavoordeel kunt u eenvoudig vingertops - vingercondooms bestellen. Of u nu een drukke keuken runt, werkzaam bent in de gezondheidszorg of gewoon een betrouwbare bescherming voor uw vingers nodig heeft, wij bieden een breed assortiment vingertops van hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en bescherming van onze vingertops.

CMT Vingertops - Vingercondooms Latex Gepoederd Maat XL
CMT Vingertops - Vingercondooms Latex Poedervrij Maat XL
De CMT Vingertops zijn vingercondooms van hoogwaardig latex, ideaal voor sectoren waar hygiëne cruciaal is. Ze zijn poedervrij, dus gemakkelijk aan en uit te trekken zonder residu. Verkrijgbaar in maat XL, dus ook geschikt voor grotere handen. Elke verpakking bevat 100 stuks, een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven. De witte kleur zorgt voor een professionele uitstraling. Ze zijn CE-gekeurd in categorie 1, wat de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid garandeert. Ondanks hun robuuste bescherming, belemmeren ze de bewegingsvrijheid van de vingers niet, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen.
Colli : 3600 Stuks
 
€ 57,50 (excl. Btw)
€ 0,016 / eenheid
CMT Vingertops - Vingercondooms Latex Poedervrij Maat L
CMT Vingertops - Vingercondooms Latex Poedervrij Maat L
De CMT Vingertops zijn latex vingercondooms, ideaal voor sectoren waar hygiëne cruciaal is. Ze zijn ongepoederd, laten geen residu achter en bieden een uitstekend tastgevoel. Verkrijgbaar in maat L, geschikt voor de meeste volwassen handen en verpakt per 100 stuks. Deze vingercondooms zijn wit, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling. Ze zijn gekeurd voor gebruik in de gezondheidszorg en voldoen aan de strenge normen van categorie 1, goedgekeurd door CE. Een betrouwbare keuze voor professionals die kwaliteit, comfort en veiligheid waarderen.
Colli : 3600 Stuks
 
€ 57,50 (excl. Btw)
€ 0,016 / eenheid
CMT Vingertops - Vingercondooms Latex Poedervrij Maat M
CMT Vingertops - Vingercondooms Latex Poedervrij Maat M
De CMT Vingertops zijn vingercondooms van hoogwaardig latex, ideaal voor sectoren waar hygiëne cruciaal is. Ze bieden een uitstekend tastgevoel en vormen een effectieve barrière tegen bacteriën en virussen. Deze ongepoederde vingercondooms zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, laten geen residu achter en hebben een professionele witte kleur. Verkrijgbaar in maat M, geschikt voor de meeste volwassen handen. Elke verpakking bevat 100 stuks, een kosteneffectieve keuze voor bedrijven die hoge hygiënenormen hanteren. Goedgekeurd voor gebruik in de gezondheidszorg.
Colli : 3600 Stuks
 
€ 57,50 (excl. Btw)
€ 0,016 / eenheid
CMT Vingertops - Vingercondooms Latex Poedervrij Maat S
CMT Vingertops - Vingercondooms Latex Poedervrij Maat S
De CMT Vingertops zijn onmisbaar voor professionals in sectoren waar hygiëne cruciaal is. Deze vingercondooms van hoogwaardig, ongepoederd latex bieden optimale bescherming zonder in te boeten aan comfort of gevoeligheid. Ze zijn verkrijgbaar in maat S en elke verpakking bevat 100 stuks. Deze vingertops zijn goedgekeurd voor gebruik in de gezondheidszorg en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn wit van kleur, duurzaam en elastisch, waardoor ze bestand zijn tegen scheuren en perforaties. Een betrouwbaar en praktisch product voor jouw bedrijf.
Colli : 3600 Stuks
 
€ 57,50 (excl. Btw)
€ 0,016 / eenheid